bilgi sözlük bahar buluşması

0 /
independence
yakin bir tarih icerisinde bizzat benim tarafimdan organize edilecek bulu$ma.katilimin yuksek olacagini du$unuyorum.$ehir di$indan gelmeye niyetlenebilecek bilgicler icin kalacak yer tahsis edilebilir sanirim.haziran ayi icerisinde olacak sanirim bu bulu$ma.$imdilik du$unce bazinda fakat yakin zamanda programin ayrintilari belli olup size duyurulacaktir.
seyhmerat
bencede haziranin 20’sine dogru olursa iyi olacagini dusundugum bulusmadir.zira haziranin ilk haftalari hep final haftalari oluyor..bir de ne cesit bir bulusma olacak merak etmekteyim..
independence
herkesin katilabilmesi icin en uygun zaman tespit edilerek ona gore programlanacak.tum bilgi sozluk aktif yazarlarinin katilmasi icin en guzel $ey bu olsa gerek.
independence
muhtemelen haziran ayinin sonuna dogru gercekle$ir bu bulu$ma.alkol tabanli bir bulu$ma olmasi itibari ile sabaha kadar devam etmesi gerekecek muhtemeler.bu sebeple belli ya$ gruplarinin altindaki kullanicilarimiz icin uygun olmayabilir.yani kimsenin annesi oglunu ya da kizini kimseye emranet ederek bulu$maya falan yollamasin.
independence
haziran sonu yahut temmuz ba$inda etiler de bulunan super bir mekanda yapilacak muhtemelen bu bulu$ma.etiler kanat ismindeki bu mekanla konu$uldu ve ki$i ba$i 30 ytl de karar kilindi.sinirsiz alkol (yerli icki)+yemek+salata+kil+tuy+yun..bahcesi var, kapali alani var, var oglu var.mekani tanimak icinhttp://www.happynisantasi.com adresinden etiler kanat yazili resime tiklayabilirsiniz.tarih kullanicilarin istegine gore haziran sonu yahut temmuz ba$i olarak ayarlanabilir.fikirlerinizi yazarsaniz buraya super olur.
tedirgin sazan
hicbir bulu$maya katilma imkani bulmami$ ezik yazarlarin, kedinin uzanamadigi cigere mundar demesi tavrinda trip yaptiklari enteresan ba$liktir. ama bende gelmek istiyorum huleayn.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol