erkekleri mutlu etmenin yolları

0 /
beatrix
1. karnini iyice doyurun

2. seks yapin

3. uzaktan kumanda ve birasini verip rahat birakin
[feride] 4. bilgisayarda zaman gecirmesine izin verin

huzursuzluk belirtisi gosterince madde-1 den tekrar baslayin.

priapus
-uzak durmak
-yalniz birakmak
-rahat birakmak
-sikmamak
-bunaltmamak
-daraltmamak
-zevk aldigi seyleri kucumsememek,
gibi cogaltilabilecek yollardir kendileri.
independence
cok $ey lazim degil aslinda gercekten de.sadece sizi sevdikleri kadar sevmeyi deneyin onlari.yalan soylemedikleri surece yalan soylemeyin, sizin icin yapmi$ olduklarini gorun ve degerini bilin.gorun kuzu gibi olurlar.oluruz.
su
ortak zevkler edinmek de bir cozum olabilir,her zamanki gibi bu ortak zevkleri de "surekli benimle oooooool!!" gibi tehdit unsuru olarak kullanmamak amaciyla.
kaeshmir
kiskanclik mevzularinin fazla abartilmamasi ve biraz da gosterilen cabanin taktir edilmesi cogu erkegi mutlu etmeye yeter.
xray
kucuk seyler... erkeklerrin cogunlugu mutlu etmeye sartlanmis cocuk ruhlu varliklar olduklarindan emin olun ufacik dusunce kokan her seyden mutlu olurlar... yeter ki siz koksun, size gercekten ait olsun yeter... ornek: sevgi, sevkat...
hobaa
kendi isini kendin yapip onu yormamak,masaj,ona kek yapmak,saçını okşamak,sırtını sıvazlamak,sanki hem annesi hem de metresi gibi olabiliyorsanız ne mutlu ona ve size!!!futboldan biraz anlayip izlemesine müsade etmek hatta birlikte izleyip zevk almaya calismak,prezervatifsiz sex,hamile miyim gibi korkularini yansitmamak,cok konusup kafasini sisirmemek,dogumgununu unutmasina kizmamak,sevimsizlesmemek,annesine sovmemek,islerine burnunu sokmamak,arkadaslariyla ayirdigi vakte goz dikmemek,onlari ovmek,evini biraz olsun sessizce toplamak ya da en azından dağınıklığına karışmamak,güzel yemekler yapip ayagina getirmek,istediklerimizi cadolazca degil de sevimlice ve gayet kadinsi yollarla istemek,sevisirken onun ustunu cikarmasina gerek duymadan(kendi kendine giyinip soyunmayı kreşte öğretiyorlar) sevisebilmek.
capricorn
katlan,dayan,destek,guven ver,saril,ne istedigini onceden anla,sabret,affet,guldur,yalvar,yucelt,simart...bunlarin hepsi erkegi mutlu eder.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol