incirlik ussu bir türk ussudur

independence
di$ i$leri bakanimiz abdullah gul`un dun ya da onceki gun bir basin toplantisi sirasinda sarfetmi$ oldugu cumle.bir turk ussune bir turk askerinin girememesi, hava ussu olmasina ragmen bir tane bile turk ucaginin havalanamamasi garip bir tezat.eger "turkiye`nin tamamen kontrolu altinda bulunan bir amerikan ussu" dense anla$ilabilir fakat direk olarak "incirlik ussu bir turk ussudur" demek bana garip geldi.belki de oyle dememi$tir de gazeteler bu $ekilde yazmi$tir bilemedim ben.
pazer
adnalı olmama rağmen arkadaşımı ziyaret edemediğim tek yer türk olduğum için incirlik içerisindeki bir süper markete girmeme izin vermemişlerdi.evet hakkaten incirlik türk üssü zaten hitlerde komünist...
seyhmerat
-ya incirlik üssü bir türk üssüdür arkadaşlar
+doğru diyorsun türk üssüdür. nah! türk üssüdür ulan! türkiye’nin kalbine saplanmış bir hançerdir!
darklord
incirlik bir türkiye sinirlari icinde kalan üstür. ve emperyalist devletlerin oligarşik faşist saldırılarına evsahipliği etmiştir yıllar boyu. ortadoğuya ihraç edilen emperyalizm`in geçiş noktası dolayısı ile taşeronudur. şuan kendi yetkililerinin bile girip çıkamadığı bazı bölümleri mevcuttur ve amerikalılar tarafından kullanılmaktadır.
türkiye bu emperyalizm taşeronluğuna kendi üslerini kullandırarak devam ettiği sürece bu ülkede alınan her nefes ortadoğuya götürülen kan ve zulmün yüzünden haram olacaktır. haram olsundur.
faten
incirlik ussu bir turk ussudur ,fakat bir turk bu topraklara giremez ,bırakın girmesini bilmem kac metre yakınına girince öldürülme riski vardır ve bu sebeple olen bir turk ıcın amerikan askerleri sorumlu tutulamaz..

incirlik bir turk ussudur ,fakat oradaki butun malzemeler amerıka’dan gelmekte,icerde adeta kucuk bir amerika yasamakta .

incirlik bir turk ussudur , fakat turk devletinin en üst yetkılısının bıle ıcerde ne oldugu hakkında bır fıkrı yok..

incirlik bir turk ussudur ,fakat amerika bu üs’den turkıye’nın izni olmadan ucak kaldırabılıyor..

incirlik bir turk ussudur ,fakat amerika ,turkıye’nın komsularını vurabılecek kapasitedeki fuzeleri bu üs’de barındırıp turkıye ile komsularının aralarını acabılmekte..

bu işte bir gariplik var gibi geldi bana ,ya da benim beynim olayları farklı algılıyor ,bilemedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol