çürük diş

isimsiz kahraman
cektirildikten sonra dis hekimligi ogrencilerinin kirli amellerine bulasan dis, zira bu zavallilar sizin yillardir agzinizda her bir halti yemis, bakteri yuvasi haline gelmis, kokan, bakmaya yureginizin kaldirmayacagi dislerinizle dolgu ogrenmeye calismaktadirlar. ogrencilerce once hekimlerin kapilari asindirilir, en sirin halle curuk dislerin koyulmasi icin bir kavanoz birakilir. belirli bir muddet sonra birikmis disler alinmaya gidilir, eve getirilir, igrene igrene kokunde kalmis et parcaciklari temizlenir, yikanir paklanir, zefiranli suya yatirilir. artik dolgu yapmaya hazir hale gelmistir kendileri.
yani cektirip biraktiginiz disler bu yollardan gecmektedir. haberiniz olsun.
van ness
bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden bir tanesi. acilen dişçiye gitmeli daha sonraki ağrılar açılmayan şemsiye kıvamına gelmemelidir.
independence
pek ureme canlisidirlar. bugun bir taneyken yarin bir bakarsin uc tane oluvermi$. o yuzden agizin icerisi sava$ alanina donmeden once mudahale $arttir.
hmmmmmtmmcnm
ağrısı için geçici çözüm çürük dişin üzerine aspirin koyup agzinizi kapatarak aspirinin o diş üzerinde erimesini sağlayın. ağrıyı kesecektir.
scalet
ağrısı için yarım çay bardağı sek rakiyı o çürük dişin olduğu yerde ağız içinde calkalayip ekmeksiz yutmak iyi gelir. zaten yok yarım çay bardağı beni kesmez diyip bir su bardağı rakiyi sek icerseniz kafa güzel olur yine ağrı diner.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol