gizli numaradan çağrı bırakmak

0 /
tedirgin sazan
seni aramak istiyorum ama ayni zamanda da kim oldugumu ve seni aradigimi ogrenmeni istemiyorum anlamina gelen yurdumun guvensizlerinin basvurdugu taktik.
esek sipasi
terkeden sevgiliye yapilan, kendini hatirlatma amacli, son bir umut varsa eger onu da kullanmak icin yapilan sansini zorlama sonucunda ise kotu sonuclanan, insani yaptigina yapicagina pisman eden hede.
peach
yilmadan nasil yapildigina hayran kalinasi, bir o kadar da yapan kisiye bir guzel zarar verme durtusunu korukleyen anlamsiz sacmalik.
addicted to pain
turkcellin geyik çalışanları tarafından ekseriyetle gece geç saatlerde; ’’bak şimdi ipneyi gizliden çaldırcam,bütün gece acaba hangi hatun diye düşünüp dellencek’’şeklindeki bir diyalogtan hemen sonra gerçeklerştirildiğini düşündüğüm eylem.kötü olan tarafı işe yaramasıdır.
broken
numara gizli olsa bile, aranan kişinin arayan kişiyi tahmin ettiği ya da kesin bildiği bir durumda yapılırsa, bir mesaj taşıyor olma ihtimali bulunan eylem.
aksi takdirde (bkz: angutluk)
igoriyan
pek alada olabilecek bir durumdur bu cagri meselesi gizli numaradan yapilan cagri rahatsizlik verme amacli olup bu amacada cok iyi hizmet eder. kabahat herzaman icin eglemi yapanda olmayip yaptiranda da olabilir bunuda boyle dusunmek lazimdir.
adrenokortikotropik
çok mantıksız bir eylemdir bıdısı yapmak istememe rağmen bu matıksızlığı ben de yapmış bulunuyorum,o an sadece o kişiyi aramış olmak için,egomu tatmin etmek ve aynı zamanda sonradan bunun yol açacağı sonuçlara katlanmaktan kurtulmak için.o yüzden (bkz: bırakınız yapsınlar)
defrost
çağrı atılan kişiyi meraklandırmaktan başka bir şeye yaramayan eylemdir. çağrı atanın mutluluğu çağrıyı alanın meraklanmasıyla doğru orantılıdır.
independence
$ahane bir eylemdir.altinci hissi geli$tirir, telepatiyi yogunla$tirir.bir de muneccimlerle yakin ili$kiye girmi$seniz telefon numarasi adres isim soyisim okumak gibi bir ihtiyaciniz da kalmaz.piril piril olursunuz.
overload
en diplerde kalmış bir komplo senaryosu ise izlendiğiniz anlamına gelir. şöyle ki en yakın bir kaç arkadaşınız ya da sadece sizi tanıyan iki üç şebek sizin onları göremeyeceğiniz bir yere sotelenir ve ’’ bak şimdi hoju avel insanlar ders 1 ’’ şeklinde taşşak geçiliyor ihtimalini yükselten davranış biçimidir. tabii ki bu derste denek sizsiniz.
van ness
defalarca maruz kalınabilen taciz pozisyonu ki her iki cins tarafından da yapılabilir ha yanlışlıklada yapıldığı durumlar vardır insalcıldır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol