orkun uçar

expert3
tanidigim ve tam bir fantastik kitap delisi insan. metal firtina ve cok daha iyi olan bir cok kitabin yazari. sadece bir defa yayinlanan bir yarismadan yanlis hatirlamiyorsam 10 milyar kazanmis kisidir ayni zamanda.
serco
1 haziran 1969’da kocaeli-golcuk’te dogdu. iu iletisim fakultesi’nden mezun oldu. uzun yillar gazete ve televizyolarda calisti. 1999 yilinda nostromo dergisi bilimkurgu kisa oyku yarismasi’nda birincilik alinca yazarliga profesyonel olarak devam etmeye karar verdi. 2000 yilinda sibel atasoy’la birlikte olumsuz oykuler yayinevi’ni kurarak turk bilimkurgu ve fantastik edebiyatinin ilk adimlarini atmaya calisti. on kitaptan olusacak epik fantezi derzulya serisinin iki kitabini yayinladi.
underpressure
asi
kızıl vaiz
metal fırtına, kitaplarının yazarı.
türkiye de fantastik kurgunun öncülerinden. son romanı metal fırtınayla tarzının dışına da çıksa, fantastik kurguda türkiye de bir ilktir. hayal gücü çok geniş ve fantastik edebiyatın gelişmesi için xasiork ölümsüz öykü klübünü kurmuştur.
angelus
habis üçlemesinin ilk yayını olan asi yi yayınlamış ve diğer ikisi için bizleri bekletmeye kararı almış leziz bireydir kendileri.
angelus
hayal gücüne taptığım leziz insandır. lakin yavaş insandır zira yayınlayamamıştır hala yayınlaması gerekenleri.
le petit prince
ucuz, kalitesiz ve ticari manipülatif amaçlı kelime yığınlarını sunan kişi olarak önümüze çıkar. metal fırtına serisindeki edebi kalite, ortalama bir yazarın yazacağı bir romandan oldukça düşüktür, zaten kitabın amacı bellidir.
sepulturk
nasıl para kazanılacağını iyi bilen, edebiyattan pek fazla anlamayan, meraktan alıp yarısına gelmeden öeah dedirtip bırakan kitabın sahibi yazar.
zifir
metal fırtınayla türk edebiyatına politik kurguyu armağan eden,
asi ile ilk defa ana karakterlerinden birinin türk olduğu bir fantastik kurgu roman yazan,
zifir ve editörlüğünü yaptığı zülfikar’ın hükmüyle türk kültürünün fantastik eserlerde ne kadar güzel durduğunu gösteren hayal gücü fazla gelişmiş yazar insanı
jeans
habis üçlemesinden 1. kitabı asi yi yazan ama birtürlü 2. k.tap sarı istilayı bulamadığım enteresan kurgu gücü olan iyi (ama çok iyi değil ) bir yazar

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol