mehmet demirkol

0 /
made in heaven
fenerbahce’li olmasina karsin elinden geldigince objektif yorumlar yapmaya calisarak futbolseverlerin begenisini kazanmayi basaran ve kanimca uslubuyla bunu fazlasiyla hakeden spor yazari.90 dakika programinda hincal uluc ve hasmet babaoglu’ndan firsat bulabildigi anlarda yine elinden geldigince yapici yorumlar yapmaya calismaktadir ancak fazla soz hakki alamadigindan arada sirada oldukca bunaldigini mimiklerinden anlayabilmekteyiz.
ankakusu
bundan bir kaç hafta veya ay önce türkiye milli takimi turkuaz forma giyse güzel olur gibi laflar etmisti. simdilerde milli takimin turkuaz forma giyecegi söylenmekte.
nick nicki nickince
türk futboluna önemli katkılarda bulunabilecek insandır. kırmızı ya da beyaz düz formayı eleştirirken, "dünyada bir renge adını veren tek ülkeyken neden turkuaz giymiyoruz?" diyerek turkuaz formayı gündeme getirmiştir. ha noolmuştur, fenerbahçe merchandise için alakasız turkuaz bir forma giymiştir, o ayrı.
crimson
spor medyasının görüp görebileceği en kaliteli spor yorumcularından biridir. hem kendini ifade şekli hem de ağzından çıkan cümlelerin içeriği bakımından meslektaşlarının bir çoğundan bir kaç kademe üstündür.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol