iett şoförünün sefer sırasında namaz kılması

selluka
şişli karayolları seferini yapan özel halk otobüsü şoförünün yolun kenarına çekerek, orta kapıya serdiği seccadesini üzerinde namaz kılmasıdır.
yapılan bir ibadet mi bir şov mu, bir nevi protesto mu?
umarım çok beddua almamış, kul hakkı yememişdir. umarım.
hmmmmmtmmcnm
Dini bile ayağa düşürdüler. Erkek olsam bu tiplere bi tane çakarım bir de yer çakar asfalttan kazıyamazlar öyle tiksiniyorum gösterişçi dindarlardan.
meekma
son üç günün mizansenleri.

iett şoförü otobüsü kenara çekip namaz kılıyor...

kadıköy pehlivan'da bir kadın cuma namazı sırasında servis yapılmadı diye absürt bir agresiflikle olay çıkartıyor

bir başka arkadaş bikiniyle namaza duruyor..

mossad iş başında.. veya bikiniyle sahilde namaz kılınmayacağını bilmeyecek kadar aptal insanların var olduğuna inanabilirsiniz.
ups
Eğer ki dini değerleri bu kadar sosyal hayatın içine sokar insanların değer yaygılarını bu eksene endeksleyip suistimal ederek bir yönetim dinamiği yerleştirirsen; dün herifin biri metro rayında, bugün şöförün biri sefer sırasında, yarın dj'in biri diskonun ortasında namaz kılıp bu suistimalden kendine pay çıkardığında; yok fetö yok mossad diye ağlamayacaksın..

Gelişmiş medeniyetler bu işi aşalı 600 sene oldu, biz değil Atatürk'ün bize ve tüm müslüman toplumlara altın tepside sunduğu laikliği anlamak, halen geriye doğru gidip bu kısır ideolojilerin dipsiz çöplüğünde boğulma peşindeyiz...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol