yazarların bugünkü mutluluk sebebi

dilaramgg
sitemizin bahcesinde baktigimiz kedimiz 1.5 ay once dogum yapmisti, hala emziriyor bebislerini.
yeni dogmus bir kedinin de sut anneye ihtiyaci vardi, kadin yarin getiricek bebegi^.^
asiri heyecanli ve mutluyum❤
insallah kedimiz kabul eder kucuk yavruyu:)
bir canin yasamasina katki saglamak kadar guzel bir sey yok
edit: kedimiz olmus😔
sesese
Çelik kapımızda sıkıntı vardı, kaç gündür bu durum canımı sıkıyordu. Öyle ki kapıyı söktürüp tekrar takılmasını bile göze almıştım. Bugün usta çağırdım, sağolsun on dakikada halletti. İftar öncesi mutluluk sebebim oldu. Teşekkürler mehmet usta.
akrepburcu
Yeni bi projeye başlıyorum... Icim icime sığmıyor... Bu vesile ile sizlerle de paylasayim . "Ev yapimi yogurtlarin mikrobiyolojik içeriğini saptamak " konulu calismam icin yurdun dört bir tarafindan dileyen herkes yogurt gönderebilir... Yogurt gonderirken bulasik makinasinda yikanmis kavanoz-kapak bulasik makinasindan cikar cikmaz -sicak olmasin ama- bir tatli kasigi kadar yogurt koyulması yeterli .
Uğruna onca zaman, emek harcadigimiz ev yapimi yogurtlar buna değiyor mu gercekten?
Cok merak ediyorum sözlük hem de çoook
selluka
yıllar sonra bir dut ağacına çıkmayı denedim. duvar vardı. önce oraya çıkarım dedim. çıkamadım. tamammm, ağaca da çıkamadım.
mutluluk neresinde derseniz çok özlemişim çocukluğumu. sanki bir zamanlar en tepesindeki dallarına hızla tırmanan o küçük kızı gördüm. hala oradaydı. işte buna sevindim.
anılarımız bize ne çok şey katıyor hatırladıkça . bunu hatırlattı bana bir kere daha o dut ağacı. o gün nasıl sakindim bir bilseniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol