cinsel başlık açınca hemen ağlamaya başlayan yazarlar

herkonudafikrimvar
türk-islam kültüründe cinsellik halen bir tabu olduğu için tartışmaya kapalıdır ve kişinin iç dünyasında yaşaması gerekir. dışarıya yansıttığı anda hemen eleştirilmeye başlanır. iki insanın masumca sarılmasına bile ayıp yorumları yapan bir ülkede cinsel başlık açmak da ağlaşmalara neden oluyor maalesef. halbuki cinsellik yaşama içgüdüsünde hiyerarşisinde 3. sıradadır. (bkz: ülkemizdeki cinsel psikolojinin maslow teorisiyle analizi)
1- Yemek Yemek
2- Barınmak
3- Cinsellik

Bu konunun her daim irdelenmesi ben kendime görev edindim. her ne kadar göz yaşları sel olup aksa da ilgi alanım olan bu konuyu irdelemeye devam edeceğim.
independence
basligin icerigine baktigin zaman zannedersin ki cinsellik bilimsel olarak inceleniyor da yazarlar tepki gosteriyor.

birisi umuma acik bir yerde, cocuklarin da okuyabildigi bir platformda soyle soktum boyle koydum diye hayallerini siralarsa, baskalarinin bu duruma tepkisi son derece normal ve olmasi gerekendir. bulunulan ilde muhakkak bir escort sitesi vardir, en azindan para karsiligi olsa bile hayaller gercege donusturulebilir, herkes de rahat nefes alir.
bellatrixlestrange
İşsiz soytarıların, bilgilenmek veya bilgilendirmek için giren kişileri rahatsız etmesi sonucu ortaya çıkan yazarlardır. Hiçbir konuda bilgisi olmayan bu 'cinsel başlık açan' yazarlar, çoğu zaman son derece aptalca 'takla atarak boşalan kadın' gibi ipe sapa gelmez başlıklar açmaktalar. Buna karşı bir tepki verilmesi hatta bunu yapanlara karşı yaptırım uygulanması gerekmektedir.
dante
Genel olarak kız düşürmeye çalışan abazanların açtığı umutsuz başlıklar bunlar. Bize niye tepki gösteriyorlar diye dile gelmeyin hiç.
manasiz
cinsellik konusunda bu kadar içine kapanık bir toplumda doğal karşılanabilecek bir durum. faka bu ön yargılarımızı yıkmak o kadarda zor değil biraz bilgilenmek yeterli olacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol