kestane şekeri

0 /
maliyeci
bursa heykel’de buluşacak her 10 kişinin 9 kişisinin buluşma yeri olarak tercih ettiği kafkas pastenesinden temin edilenin tadına doyum olmaz lakin cebi yakar,pahalıdır.
ifa
bursa’nın meşhur şekeridir.kafkas ’tan alınırsa cebi yakacağı biinmektedir fakat diğerleri de o kadar kaliteli ve güzel kestane şekeri yapamamaktadır.
maliyeci
pastanın içinde hakkaten kötü gider,kestanenin imajını çizer ama böle müthiş bir özenle seçilmiş ve usta ellerde hazırlanmış olanını yemeye doyum olmaz.
ripuloin
bir çok çeşidi vardır, gofret misali yenebileni, çikolatalısı, şam fıstıklısı vs. bursanın en meşhur abur cuburu iskender ise, en meşhur ikinci abur cuburu da kestane şekeridir. kestane şekerlerini seviyorum.
atacamadesert
mmmmm! bıkmadan 1 kilosunu oturup yiyebileceğim bir şey. ama o kadar alabilmek için önce kredi başvurusunda bulunmak gerekiyor. ya da bursa dan bir sevgili ayartıp canım sana ne getireyim gelirken aval cümlesi dendiği anda ayyy kestane şekeri aşkıııım diye olayı kapatmak şeker gelince de çocuğu iplememek en iyisidir. ama bu kestane şekeri uğruna yapılabilecek son harekettir. sakın evde denemeyiniz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol