gece gölgenin rahatına bak

ismettt
çağatay akman'ın seslendirdiği muhtemelen 150 milyonu geçecek olan bağımlılık yapan şarkı. arkadaş 18 yaşındaymış bu arada gerçekten başarılı haa bide trt1'de ki keleoglan çizgi filminde sinek karakterine benzetilmekte. tavsiye edilir
ersel
yazar sayesinde haberim olan şarkı.


zevkler tartışılmaz ancak benim hoşuma gitti. 18 yaşında bir gencin yazıp söylemesi daha fazla hoşuma gitti.
mustaitbiradam
şimdi sözlükte gördüğüm ve müzikte -kimi istisnalar hariç- önyargılı davranmadığım için youtubedan açıp baktığım şarkı. şarkıyı dinlemeden 15 milyon olduğunu, sonra açıklamalar kısmına baktığımda da müziğini anna rf tarafından yapıldığını gördüm ve 15 milyonun sebebini anladım.

açıp anna rf dinleyin aga. alır götürür...


dinledikten sonra ekleme: eypio'nun günah benim parçasındaki biraz rapvari, biraz -ama çok az- hoppidi, şıkıdım ritmler ile yine günah benim'deki biraz isyankar üsluptan ötürü yürümesi muhtemel. saçma salak, gereksiz, alakasız coverları dahi yapılır belki. uslu bir çocuk olursa şirinleri bile görebilir. kim bilir... eyyorlamanın sonu.


sherlock: on eklemesi: kulağımın yanılmayacağını biliyordum. arkadaşımız, daha önce günah benim'i coverlamış. eh tabii üslup yapışmış hâliyle.


müzik de anna rf'nin jump parçasından:


şaşırdığım nokta ise anna rf playlistini düzenli olarak açıp youtube'dan dinlememe rağmen, bu parçanın altyapısını çıkaramamış/fark edememiş olmam.

bu gece aşırı aylak kaldım. gerçek, hakiki, öz, has eyyorlamanın sonu.
mustaitbiradam
telif meselesinden ötürü klibi youtube'dan kaldırılmış şarkımsı.

biz dediydik yukarıda.


hocam, telif yedim, orucum bozulur mu?
anna, gece telifin rahatına bak, dön bir de çağatayın haline bak. puhahahaha...
independence
ilk defa sozluk sayesinde haberdar oldugum sarki ama klipleri falan kaldirilmis, once dinleyemedim. sonra bir programda davet edilmis bu eleman orada soylemis ordan dinledim. tekerleme gibi bir sey olmus. gerci yarisinda ciktim, uzun olmus. uzun sarkilar sıkar bizi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol