her gün lüks mekan gezen fakir kültürsüz genç kız

herkonudafikrimvar
- oturdukları varoş mahallesindeki evini 'malikane' diye etiketler
- yayınladıkları fotoğraflarda asla erkek olmaz, olursa da sadece erkeğin 'kolu' gözükür.
- arabada yan koltukta şarkı söylerken çekilmiş kısa videolarını sosyal medyada yayınlarlar. bazı videolarda bir iki saniyeliğine şoför koltuğunda farklı farklı erkekler görülebilir.
- gece mekanda açılmış şişenin fotosunu instagramdan yayınlar. yine kendisi gibi bir kız bulduysa locada kız kıza şarkı söylerken video çeker snapchat'e atar.
- sömürdüğü erkek o anda kimse, gittikleri mekanda en pahalı balığı,yemeği söyler. en pahalı kokteyli söyler.
- ucuz mekana giderse burun kıvırır, ucuz mekanda yer bildirimi yapmaz
- bulabildiği kadar bedava yer, bedava içer, vücudunu çok hor kullanır. çabuk yaşlanacaktır.
- kitap okumaz, gazete okumaz, internette makale okumaz, kültürel birikimi yoktur
- gençliğini para karşılığı zenginlere kiralar. onu gezdiren erkekler bir kaç kez gezdirdikten sonra istediğini alınca veya alamayınca bir daha buluşmaz.
- kızımız yaşlanınca ve vücudu bu hızlı hayat yüzünden bozulmaya başlayınca evlenme derdine düşecektir
- gezdikleri erkekler asla onunla evlenmeyecektir. erkek kızın bedenini sömürecek, kız da erkeğin parasını sömürecek ve belli bir zamandan sonra anlaşma sona erecektir
intelligance
kıroluk paçalarından akar, ben kitap okumam kii diye sırıtarak ben cahilim der bu kişi ayrıca gene ben yemek yapmayı bilmem kii diyerek şirin olduğunu sanır.
herkonudafikrimvar
(bkz: cinsel açlığın afrikası türkiye)
bu tür kadınların Yaşayabileceği en iyi ülkedir burası. modern ülkelerde iyi kötü bir sosyo-kültürel denge oturmuş durumdadır. genel olarak kültürlü adam kültürlü kadınla birlikte olur. zengin adam da zengin kadınla birlikte olur. michelin yıldızlı, hesabın 500$ geldiği restoranda varoş kadın bulamazsın. görürsen de ancak (bkz: pretty woman) filmi çekimleri vardır. ancak burada öyle mi?
ortadoğu islam bataklığında cinsel açlık nedeniyle kadınlara karşı aşırı yoğun bir ilgi vardır. her ne kadar kadın erkek sayısı eşit olsa da, baskılar nedeniyle eve kapatılan,özgürlüğü kısıtlı kadınlar arz'ı düşürür ve arz talep dengesizliği olur. bu nedenle yeri geldiğinde 1 kadına 5 erkek düşebilir.sıradan bir gece kulübünde bile rastlayabileceğiniz bir durumdur bu. neyse konuyu çok uzatmayım odtü'lü bir doktora öğrencisi bile sırf güzel ve seks yapma ihtimali var diye lise terk bir kadını atıyorum nusr-et'e götürüebilir,hediyeler alabilir,tatile götürebilir. (kredi çekip bu tarz kızları tatile götüren centilmenler gördü bu gözler)
konu başlığında tanımlanmış bu tarz kadınlardan son zamanlarda çok daha fazla ortaya çıkmaya başladı. her an her yerde karşıma çıkıyorlar, jazz konserinden tut da, rixos sungate otelde, bodrum xuma beach'de, amsterdam sokaklarında bile kendilerini belli ediyor. yanlarında ise abazalıktan çaresiz kalmış,okul okumuş,kibar,naif aslan gibi abaza delikanlılar sponsor olarak dikkat çekiyor.
akrepburcu
Sadece su evlilik programinda ki Solmaz a gelen taliplere baksak bu başligin doğruğu onaylanir.
Ogullarimizi bu tehlikeye karsi uyanik yetistirmemiz lazim .Bu ülkede yaşamanin bedellerinden biri nedeniyle heba olmasin aslan gibi delikanlilarimiz ve doğacak yavrucaklari
crocotium
aman gençler biraz dikkat. bunun bi sonraki aşaması 'türk kızı' başlıkları. seviyeyi koruyalım. ekşiye benzemeye hiç gerek yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol