her gün lüks mekan gezen fakir kültürsüz genç kız

herkonudafikrimvar
(bkz: cinsel açlığın afrikası türkiye)
bu tür kadınların Yaşayabileceği en iyi ülkedir burası. modern ülkelerde iyi kötü bir sosyo-kültürel denge oturmuş durumdadır. genel olarak kültürlü adam kültürlü kadınla birlikte olur. zengin adam da zengin kadınla birlikte olur. michelin yıldızlı, hesabın 500$ geldiği restoranda varoş kadın bulamazsın. görürsen de ancak (bkz: pretty woman) filmi çekimleri vardır. ancak burada öyle mi?
ortadoğu islam bataklığında cinsel açlık nedeniyle kadınlara karşı aşırı yoğun bir ilgi vardır. her ne kadar kadın erkek sayısı eşit olsa da, baskılar nedeniyle eve kapatılan,özgürlüğü kısıtlı kadınlar arz'ı düşürür ve arz talep dengesizliği olur. bu nedenle yeri geldiğinde 1 kadına 5 erkek düşebilir.sıradan bir gece kulübünde bile rastlayabileceğiniz bir durumdur bu. neyse konuyu çok uzatmayım odtü'lü bir doktora öğrencisi bile sırf güzel ve seks yapma ihtimali var diye lise terk bir kadını atıyorum nusr-et'e götürüebilir,hediyeler alabilir,tatile götürebilir. (kredi çekip bu tarz kızları tatile götüren centilmenler gördü bu gözler)
konu başlığında tanımlanmış bu tarz kadınlardan son zamanlarda çok daha fazla ortaya çıkmaya başladı. her an her yerde karşıma çıkıyorlar, jazz konserinden tut da, rixos sungate otelde, bodrum xuma beach'de, amsterdam sokaklarında bile kendilerini belli ediyor. yanlarında ise abazalıktan çaresiz kalmış,okul okumuş,kibar,naif aslan gibi abaza delikanlılar sponsor olarak dikkat çekiyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol