mini şort giyen kızın asıl amacı

herkonudafikrimvar
- 'sıcakta serinlemek' değildir . asıl amaç serinlemek olsaydı şortun miniliğinin ya da kıyafetin dekolteliğinin sonu olmaz herkes çıplak gezerdi. ayrıca amaç serinlemekse erkeklerin ne günahı var, erkekler de mini şort giysin, güzelce serinlesin.
- 'uff sana ne, istediği gibi giyinir' değildir . bu tarz cevaplar derdini anlatacak kelime dağarcığı olmayan insanların cevabıdır. bir tespit değildir.
- 'orospuluk' değildir. . seksi kıyafet giymek ile orospuluk arasında büyük farklar vardır.

asıl amaç ;
içgüdüseldir, kendini beğendirme, kendine baktırma iç güdüsü. insan fiziğinin dikkat çekmesi içgüdüsel bir kodlamadır. fiziğini teşhir edip kendine baktırma ve beğendirme puanı toplamak o insana gün içerisinde motivasyon ve enerji verir. bir kadın gerek hem cinslerinin gerekse karşı cinsin dikkatini çektiğini bilmek ister. bu nedenle şort veya göğüs dekoltesi kullanır.

erkeklerde de aynı içgüdü mevcuttur. örneğin güzel gömlek giyip biraz da bronzlaşmış şekilde 2 düğmeyi açıp gezdiğimde aldığım bakışlar gün içerisinde motivasyonumu arttırmıştır. aynı şekilde kadınların mini şort, ultra dar tayt, göğüs dekoltesi kullanması da tamamen içgüdüseldir. rekabette ön plana çıkma, ilgiyi kendinde toplama isteğidir.

gelelim türkiye'ye. din, örf ve adetlerin baskın olarak yaşandığı ülkemizde kadınların istediğini giyebilme haklarını kullanması maalesef riskli olmaktadır. medeni bir ülkede yaşasaydık insanlar istediği kıyafeti giyip, gün içerisinde 'ilgi point'ini toplayıp işine gücüne devam edebilir. ancak ülkemizde böyle bir 'ilgi point' ihtiyacı orospuluk, açık tahrik gibi algılanmaktadır.
criminalwhiterabbit
canı istemiştir, giymiştir. şort giyen kızları görünce oturup kafasınızda muakeme yapmanız ne saçma. canı ister kısa şort giyer, canı ister mini etek giyer. dert etmeyin böyle şeyleri bu enerjinizi ülkenizin yararı için kullanın.
mucadele
vücudunu teşhir etmektir.

edit: erkegim ve en az haftanın 6 günü diz üstü şort giyiyorum. yazın kadınlar için de çok ferah(elbise kadar olmasa da) ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum. giysinler, giydirsinler. teşhir derken kastettiğim şey kıçın yanakları gözükecek kısalıkta şort giymek.

kendini beğendirmek, dikkat çekmek vb sebeplerde giydiğini söylediğimizde neden saldırıya uğradığımızı anlamak güç. bunlar çok olağan durumlar, bir anormallik yok. hepimizin bildiği bu gerekçeleri bizi aptal yerine koyarak inkar etmek kelimenin tam anlamıyla saçmalık. kendine bile itiraf edemeyenleri görüyoruz..
pipetcan
her şeyin altında bir "asıl amaç" aramayanlar için hiç de merak konusu olmayan bir konudur. bırakalım giysinler yahu :)
bigcoder
şu bir gercek ki kadinlarin vücudu bakmaya deger dogal guzellikler barindiriyor, biz erkeklerin vucudunun fazla albenisi yok. acik sacik giyinen kadinin egosu biraz yuksek olabilir, ayni malzemeye sahip olsaydi eger agzindan salyalar akarak bakan erkek kişisi daha çok teşhir etmek isterdi eminim. istisnalar kaideyi bozmaz tabi.
naribeyza
bir amacı da olabilir sadece canı istediği için de giyebilir. iki tarz kadın da tanıyorum. o yüzden genelleme yapmamak gerek.
selimpusat
size ne lan amacından millete ne? özgüven meselesi biraz bu iş. şahsen hava öyle sıcak oluyor ki bazen benim de giyesim geliyor ama giyemiyorum çünkü özgüvenim yok çünkü erkeğim. giyebiliyorken giyin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol