mini şort giyen kızın asıl amacı

herkonudafikrimvar
- 'sıcakta serinlemek' değildir . asıl amaç serinlemek olsaydı şortun miniliğinin ya da kıyafetin dekolteliğinin sonu olmaz herkes çıplak gezerdi. ayrıca amaç serinlemekse erkeklerin ne günahı var, erkekler de mini şort giysin, güzelce serinlesin.
- 'uff sana ne, istediği gibi giyinir' değildir . bu tarz cevaplar derdini anlatacak kelime dağarcığı olmayan insanların cevabıdır. bir tespit değildir.
- 'orospuluk' değildir. . seksi kıyafet giymek ile orospuluk arasında büyük farklar vardır.

asıl amaç ;
içgüdüseldir, kendini beğendirme, kendine baktırma iç güdüsü. insan fiziğinin dikkat çekmesi içgüdüsel bir kodlamadır. fiziğini teşhir edip kendine baktırma ve beğendirme puanı toplamak o insana gün içerisinde motivasyon ve enerji verir. bir kadın gerek hem cinslerinin gerekse karşı cinsin dikkatini çektiğini bilmek ister. bu nedenle şort veya göğüs dekoltesi kullanır.

erkeklerde de aynı içgüdü mevcuttur. örneğin güzel gömlek giyip biraz da bronzlaşmış şekilde 2 düğmeyi açıp gezdiğimde aldığım bakışlar gün içerisinde motivasyonumu arttırmıştır. aynı şekilde kadınların mini şort, ultra dar tayt, göğüs dekoltesi kullanması da tamamen içgüdüseldir. rekabette ön plana çıkma, ilgiyi kendinde toplama isteğidir.

gelelim türkiye'ye. din, örf ve adetlerin baskın olarak yaşandığı ülkemizde kadınların istediğini giyebilme haklarını kullanması maalesef riskli olmaktadır. medeni bir ülkede yaşasaydık insanlar istediği kıyafeti giyip, gün içerisinde 'ilgi point'ini toplayıp işine gücüne devam edebilir. ancak ülkemizde böyle bir 'ilgi point' ihtiyacı orospuluk, açık tahrik gibi algılanmaktadır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol