yazarların unutulmaz linç tecrübeleri

antiformalistrayok
sözlüğümüzün değerli yazarlarının toplum tarafından linç edilme anıları.

sene 2012

ünlü bir facebook sayfasında gördüğüm http://m.haberturk.com/gundem/haber/772570-babadan-escinsel-ogluna-14-kursun eşcinsel oğluna 14 kurşun haberine yaptığım 'helal olsun dayıya 14'lüyü boşaltmış' diye yorum yazıp 800 civarında eksi alıp hakkımda bir avukatın dava açmasına kadar giden bir anıdır.mesajlar küfürler neler neler.

eşsiz bir tecrübeydi.
herkonudafikrimvar
benim max linçim şöyle, hakan hepcan adlı götten bitme bir fenomene twitter'da laf sokmuştum. onun da bana verdiği cevap 600 fav almıştı.
yukarıdaki linçe yorumum ise ; oğlun doğuştan eş cinsel olursa sen 20 kurşun sık. çünkü biz ilkel insanlar böyle bir dünyayı hak ediyoruz. dediğim tecrübedir.
mucadele
ben yaklaşık 15 kişinin saldırması suretiyle linç edilmeye çalışılmıştım. kelimenin tam anlamıyla linç yani, eksi almak değil..

konser dolayısı ile kalabalık bir gündü arkadaşlar ve çevredekilerin çabaları ve benim cevikliğim sayesinde çıkmıştım aralarından. tanıdıkların da olaya dahil olmasıyla da bayağı bir dağıtmıştık ya. şansım yaver gitti. kendi mekanımızda fena haşat olacaktık az daha :)

merak edenlere not: sol gözde morluk(ilk başta bir kac yumruk ard arda solumdan yedim karambolde) ve burna aldığım darbe sonucu(bunu da hiç beklemediğim anda sol caprazdan yemiştim) kırılmasa da iyi kan dökmüştüm. bir de üzerime koşan vatandaşlara bir kaç sağlam direkt vurmamla alakalı olarak bileklerde ağrı.

edit: 2014 yazında yaşandı. tam ramazan ortalarıydı.
mentat
ben de gerçek anlamda bir linç yaşadım bu sene. günlerden bir gün kavga eden iki kişiden birine abi sakin yazıktır dedim. o kişi üzerime yürüdü ardından gelen 4-5 kişi de ayıracak sanıyordum ama fena üzerimize 5-6 kişi saldırdı saniyeler içinde. araya giren tanıdıklar olmasa bıçaklanabilirdim bile. sığırlarla dolu ülkede en iyisi hiçbir şeye karışmamak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol