izdivaç programında hamilelik vakası

antiformalistrayok
zuhal topal'ın sunuculuğunu üstlendiği evlilik programında meydana gelen olaydır.

gelin adayı selin 'in kanala aylık ödemesini almak üzere geldiği sırada (bu da bir başka skandal) hamilelikte 8.ayı olduğu dolayısıyla vücudunda meydana gelen fiziksel değişimin başkaları tarafından farkedilmesi üzerine böyle bir skandal patlak verdi.

cenin'in babası da selin'in talip olduğu timuçin.

https://youtu.be/Ykmv3ee3gxk

Damat adayı timuçin'in açıklaması :ben programda taliplerimi arıyordum. selin bana facebooktan mesaj gönderdi. tanıştık. dışarıda kahve içtik ve 22 eylül tarihinde selin bana talip olarak programa geldi. kararımız olumluydu. dışarıda görüştüğümüzü canlı yayında söyleyerek, bizi programdan gönderdiler. halbuki yetkililer bizim dışarda görüştüğümüzü 22 eylül tarihinde de selin'in bana talip olarak geleceğini biliyordu.

"duygusal yakınlaşmamız oldu, hamile kaldı"

selin ile beraber gaziantep'e gittik. ben kendisine aşıktım. oda bana. duygusal bir yakınlaşmamız oldu. daha sonra selin'e para verdiler ve programda devam etmesini istediler. biz ayrıldık. sonra öğrendim ki, selin hamileymiş! yanında olmak istedim, evladımı sahiplenmek istedim. ama izin vermediler. selin güzel ve alımlı olduğu için programda tutmak istediler. loca adayları ve zuhal topal ekibi selin'in hamile olduğunu biliyordu.

"izleyiciden gizleyip yayına çıkardılar"

selin 3 aylık hamileydi ve hala taliplerini aramak için programda tutuluyordu. artık karnı çıkacağı için daha fazla yayına çıkaramadılar. para vermeye devam ettiler. zuhal topal hamile kadını 3 ay boyunca, izleyiciden gizleyerek yayına çıkardı. şuan selin 7 aylık hamile ve doğuma çok az kaldı. bebeğin adı çınar olacakmış. zuhal topal ve ekibi sayesinde ben o günden sonra selin'i hiç göremedim. onları sadece allah'a havale ediyorum."

(bkz: hani marjinal bizdik)

bu ve bu tip programların yayından kaldırılması ülkemiz açısından doğru bir karar olacaktır.
mustaitbiradam
müstahak lan bu memleketteki insanlara, bu programlar ve programda yaşananlar, dediğim programda vuku bulan bir rezalet hadisesi.

ciddiyim, değerlerimizi böylesine ayaklar altına alan bu programları izlemeye ve yayınlanmasına tepki göstermemeye devam ettikçe müstahak sizlere diyorum. aptal insanlar.

neyse sakinim.

şöyle kapanış yapayım da sakinleşeyim; zigon sehpaya oturup dolaptan da buzlu bademleri hazırlayarak takip ettiğim hadise.
ruknettin
"duygusal yakınlaşmamız oldu, hamile kaldı" - dürüstçe skiştik desene şuna be adam
"yanında olmak istedim, evladımı sahiplenmek istedim. ama izin vermediler" buna yazacak bişey yok, siktirgit

siz başından beri bu şekilde programların düzmece olduğunu farketmediyseniz zaten malın bayrak taşıyanısınız kusura bakmayın

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol