dünya liderini abd'de onbaşının karşılaması

independence
resmen utandim. bir türkiye cumhuriyeti vatandasi olarak monutor karsisinda utandim.

allahtan evlerinde zor zaptedilen %50 lik kesimin bir kismi kendisini donusunde kurbanlar keserek karsilayacaktir. donusunde alir gazi hic olmazsa.
gunesiminyerininezamanampulaldi
bu onbasiyi gerekli mercilere iletelim lutfen, buyuk terbiyesizlik, alenen saygisizlik. tck nin uygun bir maddesini bulma isini yazar arkadas halleder zanlimca. amerika hukumetinin tum mensuplarinin cep telefonlarina sms gitmesi gerekirdi. gelmeyenler hakkinda yasal islem baslatilacak gibi bir sms olsaydi boyle olmazdi.
125bpm
göz alıcı karşılama törenidir.

burning man'a rakip olacağı düşünülen "uzun man" festivaliyle kutlamaların devam edeceği amerikalı yetkililer tarafından müjdelenmiştir. amerikan gizli servisi "canlı bomba patladıktan sonra nasıl yakalanır" adlı konferansta türk yetkililerden bu işin püf noktalarını öğrenecek olmanın heyecanı içinde olduklarını resmi internet sitelerinden açıklamışlardır.

işin bütün şakasını bir kenara bırakarak soruyorum;atatürk'ün arkasında el pençe divan duran amerikalı elçiden bu günlere biz nasıl geldik?

utandım.
ruknettin
çarşı iznine çıkmış bir grup askerin "havaalanına da uğrayın ayıp olmasın hahaha" emrini yerine getirmesidir, abartmayın
obama'nın işi vardır yoksa gelirdi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol