18 mart 2016 türkiye ab anlaşması

profesyonelogrenci
bugün brükselde yapılan toplantıda oy birliğiyle türkiyeyi tampon bölge yapan anlaşma. başbakan davutoğlunun bulunduğu toplantıda alınan karara göre balkanlardaki mülteci suriyelileri ve 20 marttan itibaren yunanistana geçen kaçak göçmenleri geri alıcaz . karşılığında para yardımı alıcaz. vize serbestliği ve ab ülkesi olmamız hızlanacak. mülteciler arasından işe yarar görülenler ise ab ülkelerine dağıtılacak.

http://www.radikal.com.tr/politika/turkiye-ab-anlasmasi-tamam-1532185/
hmmmmmtmmcnm
yok yaa kabullenemiyorum anlaşmanın arka planında sağlam bi çıkar olmalı. milyonlarca insan bu kadarda enayi yerine koyulmaz. bu yaz suriyelilerle ülkenin dört bir yanında kardeş kardeş takılırız. artık kimse turizmden hayır beklemesin kardeşim.
mustaitbiradam
mis gibi aşağılama, rezillik kokan anlaşma. yunan'dan mültecileri geri alacakmışız da sonrasında da para yardımı alacakmışız. "dilencilik yapma, git çalış, kazan." dercesine.
adam diyor ki sen şu çürük çarıkları al da iyisini, sağlamını, iş görür olanı ben alırım diyor. o mültecilerin çürük çarığı da işte bu patlama olaylarında yer alanlar.
en sonda da o vize meselesi, ab ülkesi mevzusu da sarpa sarar, o işte de yan çizerler, biz de mültecilerle patlar, çatlarız. sinirden canım, sinirden.

para yardımı alan gelişmiş ülke yeni türkiye.
tunckaya
üç milyon suriyeli türkiye de ve yakın zamanda 6 milyon olması bekleniyor. en iyi çözüm suriye ile birleşmek. devlet bunun için adım atmalı

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol