çömezken entry kasmak

sinirsahibi
sozluge girebilmek icin verilmis en buyuk sinir harplerinden biridir. zira "oyle yazayim ki ikinci de onaylasinlar" mantigi gudulmektedir. yuvarlanacak birsey gelemez akila bir kac baslikta donulur dolanilir 6.-7. entryden sonra is biraz savsaklanir. bu sekilde devam edilir.
(bkz: nostalji).
independence
ne yazik ki pek cok kimse ba$arili olamamakta ve verdigi emeklerle beraber kayitlari sozlukten silinmektedir.ke$ke insanlar bodozlama entry yazmaya cali$acaklarina biraz daha ozenseler.
expert3
zorlugunu yeniden farkettigim olay. yazdiklariniz gorunmez, baslik acamazsiniz zaten, sinir seviyesi ust noktalarda dolasir, basarili olunacak an ozlemle beklenir.
seyhmerat
ilk zamanlar yasadigim olay ben gorunuyor diye yaziyordum megersem yazdiklarim gorunmuyormus,bir de bunun yaninda comezlikten kaynaklanan o kadar cok hatalar vardi ki yani comez degilde bilgic biri yapsa onlari independence tarafindan dar agacina yollanir..
ups
bu olayin ne sefasini ne de cefasini pek yasadigimi soyleyemem.yaklasik 3 veya 4 entry kadar comez kalmistim yanlis hatirlamiyorsam..
kaeshmir
beynin sol on tarafinin entry yazmaya yaradigini farketmemi saglayan aksiyon. kafam agridi lan! ustelik daha dörduncu entry. lakin kararliyim ayakli bilgi sozluk olacagim.
sak
kasarsiniz kasarsiniz adeta bir saheser yaratmissinizdir ama o yazdiginiz entry’yi kimse goremez kimse oylayamaz iste isin en sinir bozucu yani budur.
independence
her $eyden once sozlugu iyice okuyup "ulan bu insanlar ne yapiyor burada?" sorularinin cevaplarini kendi beyinlerine yerle$tirebilmeleri gerekiyor.aksi takdirde ne kadar entry yazarlarsa yazsinlar sonuc ayni.husran.
odysseus
zevkli olduğu ölçüde tehlikeli bir hadisedir keza aman bir an evvel bilgiç olayım düşüncesi insanı yiyip bitirir bu zaman zarfında entryler görülmediği gibi birde düzeltme şansınız da yoktur. sakin ve aheste yapılması gereken bir eylemdir.
su hayat bitsede gitsek
cocuk masumlugu tasımak, yazar olana kadar.sonra ne oluyor ise oluyo iste gevsiyo insan.
-bak bunu yazdım independence...nası olmus..bak..
independence-aferin oku yaz buyuk adam ol...
-cok calıscam bak gorceksın...
ceterisparibus
şuan çabaladığım kulvar yarışıdır efenim. ne yazsam havaya uçuyor hissi oluştu. hayır sözlük kültürümüz de yok değil, ama yeni başlangıçlar adamı hep yorar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol