çocuğu havaya kaldırıp yere vuran seyyar satıcı

independence
izmir'de yasanan olay.

nedeni belirsiz bir sebeple minicik bir suriyeli cocugun pesinden kosan seyyar satici cocugu yakaladigi gibi havaya kaldirip yere vuruyor. cocugun yasi belki 5 belki 8. oyle minik ve ciliz bir bedenki, adam tuy kaldirir gibi kaldiriyor cocugu ve olanca gucu ile yere vuruyor.

cevreden yetisen insanlar allahtan olayin devamina engel oluyorlar. kamera gorusunden cikiyor ama bir ihtimal seyyar saticinin da agzinin payini veriyorlardir.

hangi ara insanliktan bu kadar ciktik da hangi ara minicik cocuklara basketbol topu yapmaya basladik, bu cinnetin sebebi nedir, ulkede kac kisinin ruhuna seytan kacmistir? bir insan minicik bir cocuga bu zulmu nasil yapabilir?

insan boyle sahneler karsisinda insanligindan tiksinip hayvan formuna girmeye hevesleniyor.
http://www.hurriyet.com.tr/seyyar-satici-suriyeli-cocugu-yere-carpti-40066642
hmmmmmtmmcnm
sığınmacılardan çoğumuz hazetmiyoruz ama hayvanlığın lüzumu yok dediğim adam. önünü alamazsan para istemek için bacağına dolanan çocuğu tekmelerler, dilenen kadına sigit diyip tokatı basarlar diye gider bu. ülke olarak sakin olmakta fayda var.
independence
olayin faili izmir emniyet mudurlugunce gozaltina alinmis.

cocugu havaya kaldirip yere vurmasinin sebebi de cocugun arkadaslari ile birlikte seyyar saticinin arabasinin yanina gelip alay etmesiymis.
hasmetasilkan
işte o alınan, toplamda 6 milyar euro var ya? bu manzaraların olmaması için harcanması gerekiyor. ama öyle bir şey olmayacak. herkes biliyor ama hatırlatayım dedim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol