8 mart 2016 yurtiçi kargo rezaleti

mrsisterfister
gerçekten sinirlerimi tepeme çıkarmış rezalettir dün hepsiburada dan kargomun geldiği bilgisini aldım ve yurtiçi şubesini aradığım da kargomun dağıtıma çıktığı söylendi kargo gelcek diye dün tüm gün evde bekledim öğlen aradım dağıtımda dediler akşam aradım dağıtımda dediler kargo kapandı dağıtım da dediler neyse kargom gelmedi bende bugün sabah aradığım da şubeden teslim alcam dedim tamam dediler kargoya gittim orda birtane kız ağzında sakız cak cak cak diye çiğneyerek yamuk ağzıyla ay sizin kargo dağıtımda galibaaaa diye cevap verdi 1 saat sonra gelirmisin ben arıyacam buraya getirsin şimdi dedi tamam dedim işlerim vardı o arada onları hallettim 2 saat sonra kargoya gittiğimde diğer bir kıza durumu anlattım kargom gelcekti böyle böyle dağıtıcıdaymış dedim bilgim yok dedi yanda ki kızda duyuyor hiç cevap vermiyor aa evet gelmiştiniz falan demiyor geldim ya 1 saat sonra gel demedin mi sen bana dedim evet evet arıyalım bi dediler aradılar dağıtıcıyı dağıtıcı diğer şubeye bırakmış dedi kız bana sinirlendim diğer şube de 8 km uzaklıkta üstümde tek kimlik var para yok araç yok dedim ki o kargo buraya gelecek ! saçmalık yaptığınız benim mi gidip diğer şubeden almam lazım sizin hatanız yüzünden dedim beyfendi sakin olun arayalım getirsinler dedi diğer kız aradı ve kargo dağıtıcısı telefonda getirdim ya giriş kapısının önüne koydum dedi. kızda kargonuz burdaymış dedi bende dedim ki eğer aramasaydınız karşı çıkmasaydım beni 8 km göndercektiniz kargo için orda ki adamda diğer şubede diyecekti dedim o zaman da benim kayışlar kopcaktı yürümeyi düşünüyordum diğer şubeye kusura bakmayın falan yani bu kadar saçmalık olabilir mi efendim
neybe
bir kez bursa'dan istanbul'a gönderilen önemli bir belgeyi ertesi gün adana'ya gönderdiklerini hatırlıyorum, hiç şaşırmadım. ülkemizde şuan kargo hizmetini özenle icra edebilen tek bir kurum yok.
hmmmmmtmmcnm
artık rezaletten sayılmayan rezalet. eski evimde hemen karşımdaki sokağın bitimindeki kargomu günlerce getiremiyorlardı, adaşım yan komşum vardı nasıl oluyorsa ona teslim ediyorlardı. bir kargo için gün boyu bekliyorduk.
videotape
her zamanki rezaletlerinden biridir.zira kapıya elinin ucuyla paket bıraktıkları çok defa gözlenmiştir.sonuç olarak da müşteriler tıpış tıpış kargo bayiine gidip paketlerini almak zorunda kaldılar. teşekkürler yurtiçi kargo.
nargilemaster
çalıştığım şirketlerden bir tanesi yurtiçi kargodan geçen ay ups e döndü. o zamana kadar benimde başıma bir dünya olay gelmişi ancak ups 3 yıllık yurtiçi kargo rezaletlerini sadece 1 ayda sollayıp geride bıraktı.bunların alayı böyle sadece kötünün iyisi durumu var.
merkurdeoksijentupusatanadam
yurtiçi kargoyla ilgili okuduğum elli bininci rezalet başlığı bu sanırım.

hala bile bile kargosunu bu şirkete teslim eden insanların şikayet etmeye pek bir hakları olduğunu da düşünmüyorum. zira bu kadar rezalete rağmen önlem almayan, politikasını değiştirmeyen bir şirket söz konusu. kısacası biz buyuz işinize gelirse diyor adamlar
erdnusse
ekşide bıktığım rezaleti başlıklarından kaçamayacağımın ispatı olmuştur.

not: içeriği okumadım ama kesin kargo firması haksızdır ben hiç haklı bir kargo firması görmedim.
yumurtagibicocuk
tarihten bagimsiz sekilde bu adamlar "geldik bulamadik" notunu yapistiriveriyorlar posta kutusuna. bir de attiklari imzanin karakteri resmen ofke dolu.

abisi tamam bulamadin da, bir zili calsaydin keske dedigimdir. sayenizde iki gun evde mahsur kaldim ha geldiniz ha geleceksiniz diye.

bir de gidip yuzlerine vurmamak lazim boyle boyle yaptiniz agalar diye, cunku baslik sahibi arkadasin anlattigi gibi agzinda bir tutam sakizla cevap veriyor bir hanim abla. yaya yaya kapcik agzini.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol