cihan haber ajansının kapatılması

hagiwhat
binlerce abonesi olan cihan haber ajansı kapatıldı. abonelere haber akışı durduruldu. çalışanların iletişim hesapları kapatıldı.

cihan haber ajansı'nın saat 13.10 gibi kapatıldığı bildirildi. zaman ve cihan haber ajansına kayyum atanmasından sonra kurumlarda önemli değişiklikler yaşandı. kayyum kararından itibaren tepki gösteren cihan haber ajansının yayınları dünden itibaren durduruldu.

siteye erişim açılsa da abonelere haber akışı hala yapılmıyor.

cihan haber ajansı'na abone olan çok sayıda basın kuruluşunun da haber alamadığı bildirildi.

kurum içinden alınan bilgilere göre, cihan'daki yönetim ve yazı işleri değişikliklerinden sonra haber akışının yeniden sağlanacağı bildirildi.
birgezegenli
işte bunlar hep yeni türkiye sendromu... nereye gidiyoruz? birisi nereye istiyorsa oraya... iyi de abi
orada yol yoksa ne olacak? yol asfalttı, biz otoban olacak ümidindeydik. sonra stabilizeye döndü.şimdi keçi yoluna mı dönüyor? daha kötüsü bataklık yoluna girersek siz bi de o zaman düşünün.
ruknettin
bunlara yapılan baskılara gram acımıyorum.hiçbir yerde yapılan şiddet gaz bombası vs. hakkında konuşmadım iyi olmuş bunlara diye, şiddet onaylanacak birşey değil neticede ama haber ajanslarına, holdinglerine kurulan baskılara gram acımıyorum.olay sadece askeriyeye karşı kumpas olaylarında hükümetin yanında durup borazanlık etmeleri değil. yıllarca belli kısım halkın algılarıyla oynamadılar mı ? zamanında her kuruma her birime yerleşmediler mi ? tabii ki bütün bunların bir bedeli olacaktı ve bunu ödediklerinde karşılıklı çıkar kalmayınca bu duruma düştüler.
krasafchik
zamanında sürekli ergenekondan kişileri içeri alan ve bu kişilerin suçlarının ne olduğunu dahi bilmeden cezaevine girmesinde bu cemaatin katkıları oldukça büyüktür.
şimdi mağdur edebiyatı ve ajitasyon yapmaları biraz gülünç duruma düşürmektedir kendilerini
fenrir
paralelle mücadele adı altında her türlü muhalif sesi susturma eylemlerinden sadece bir tanesidir. vatana ihanet edenlere platform sağlayan bunca mecra varken ilk sıralarda olmasına gerek yoktu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol