en tehlikeli insan

essdementh
iyi niyeti suistimal edendir.en azından benim için en tehlikelisi o.tabi farkettiğim an onun hayatındaki en tehlikeli şey de ben olabilirim.
yumurtagibicocuk
bipolarmisim ben dedigi anda kacmanizi tavsiye ederim.

(bkz: manik depresif)

siddete egilimleri yok belki, ama o ruhunuzu siker atar. her bes saatte degisken bir ruh halini tatmin etmeniz, gokteyken yere yuzu kapak kapaklanmaniz isten bile degildir, sayelerinde.
en sonunda sktiri cekmeye kalktiginizda da "keske beni tanimasaydin, aslinda sana gore cok fazlayim ama cogu zaman tam tersini yasattin bana, git simdi" der ve aglamaya baslar koca adam.
bildiginiz got etmistir ayrilik sahnesi.

ulan hani ikizlerdik marjinal olan bizdik.

sonrasi buzli bademler, gelsin clinexler gitsin bos bardaklar.

uzak durunuz efendim, uzulerek soyluyorum.
birgezegenli
şişirilmiş egoya sahip olup zeplin balonu gibi göğe yükselirken pek çok safın da sepetine binerken hindenburg faciası gibi gökte tutuşmasıdır. etrafta böyle çok tip çıkar. o yüzden ağır olun, birileri yapıyı gördü mü başlıyor üflemeye.
amfetaminizm
paranoid tipteki şizofreni.
genelde 30 yaşlarında ortaya çıkar. adından da anlaşılacağı gibi sanrılar hezeyanlar sıklıkla görülür . hemen irrite olabilirler, ani öfke patlamaları vardır.
işin esası '' kötülük görme'' düşüncesi yaygındır.
adli suçlar arasında karşımıza en çok çıkan şizofreni türüdür.
şahsi olarak en son, acil servisteki bir nöbetimde getirilen boynu bıçakla kesilmiş bir doktor arkadaştı. abisi paranoid şizofreniydi ve bir gece kötülük görecem endişesiyle kardeşinin boğazını kesmişti.
yorgunkomutan
sanildiginin aksine sessiz insanlar degildir kesinlikle calistigim is yerinde sessizligimden dolayi herkes beni tehlikeli goruyor. ben sadece huzur ariyorum. sessizlerden korkmayin
gumustabak
en tehlikeli insan her şeyi dinleyip her şeyini anlattık dan sonra hakkında hiç bir yorum yapmadan neyse ya diyen insandır. alır onlar her şeyi sonrada patlatır sağda solda seni. aman kardeşim derdine ortak olmayan insana dikkat et ha, birde galesiz insanlar. kaç

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol