doğubank iş hanı

independence
sirkecide bulunan spot e$ya saticilarinin dolu$tugu i$ hani.piyasada bulabildiginiz yahut bulamadiginiz her turlu elektronik e$yayi rahatlikla bulabileceginiz mekan.piyasa fiyatlarina nazaran cok daha ucuzdur fakat alinan e$yanin garantisi yoktur.bozuk da cikabilir.e$yalarin ucuz olmasinin sebebi ise spot mali oldugu icin vergi odenmemesidir.
ridgid
ses sistemi kalite kriterleri, aletin ne kadar cok ses cikarabildigi olan alakasiz kisilerin uff teybe bak abi bu kac para, peki bu kac para kameraya bak seklinde sorulari yuzunden daralan esnafin size nasil olsa almiyacak seklinde ukalaca davrandigi pasaj.
expert3
"bluetooth varmi bunda?" sorusuna "evet 10 dakikaya kadar kayit yapiyor" cevabi almam uzerine bir daha ugramayi dusunmedigim mekan.
shibumi
garanti belgesi diye bir karti imzalayip 15 gune kadar bisey cikarsa getir diyen saticilarin bulundugu elektronik esyalar konusunda uzmanlasmis is hani.
independence
zamanin en onemli elektronik merkezlerinden biriydi ancak gunumuzde dukkanlarin kimisi gunlerce siftah yapamaz hale gelmisler burada. han kapanmayla yuzyuzeymis.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27273827.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol