nazlı çelik

nevermore
yüksekova haberleri ile, hdp'li zerdan'ın, ulaştırma haberleşme ve denizcilik bakanı binali yıldırım'a soru önergesi vermesine neden olmuş star haber spikeri.
bigcoder
haberin kurmaca oldugunu, catisma varmis gibi haber yapildigini soyleyen apo zeydan'a burasi hollywood film seti degil askerler ve polisler figuran degil, duvardaki delikler de matkap deligi degil, onlarca sehidin verildigi yuksekovanin ta kendisi diyerek ayar veren haber sunucusu.
geceninsessizi
1977 doğumlu. 1999 Yılı gibi NTV de çalışmaya başladı. Babası Doğuşta üst düzey yönetici olmasına rağmen polis adliye muhabirliği ile mesleğe ilk adımını attı. İşe Porche boxter ı ile gelip, doğan şahin grubu arabalar ile haber kovalamaya giderdi. genelde yakın çalışanların samimi mert bulduğu bir insandır. Daha sonra starda yılmaz özdil ve uğur dündar ile çalıştı. starın el değiştirme sürecinde ikitelliden maslak a gelirken sepetten dündar ve özdil düşürüldü ve star haber nazlı çelik ile devam etti. gezi olayları sırasında ntv kadar nazlı çelik te başarısız bir sınav vermiştir. o dönemde polis tutanaklarını haber diye okutmaktan çekinmemiştir. güneydoğuya gidip haber yapması başarılıdır. hiç risk almadan rahat rahat parasını harcamak vaken risk alıp haber peşinde koşmaktadır.
ohcaptainmycaptain
Birşeyi dert edinen insanı severim. İstese daha yuvarlak haberler ya da magazin peşinde olabilirdi. Üstteki entryden maddiyat sorununun da olmadığını öğrendim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol