atilla koç

0 /
zany
erkan mumcu’nun istifasiyla bosalan kultur ve turizm bakanligi koltugunun yeni sahibi.basbakan erdogan bu gorev icin devlet bakani besir atalay’i uygun gormustu.. ancak bu degisikligi cumhurbaskanimiz ahmet necdet sezer onaylamadi.vatana millete hayirli olsun.
seha
kitle turizminde almanlar fazla para birakmiyor.ancak ruslar sonradan zengin olmanin ’’gorgusuzlugu’’ ile fazla para birakiyor.aman bu soyledigimi ruslar duymasin diyecek kadar zeki(!) olan kultur ve turizm bakani.
independence
hukumette bulunan ama bulunmamasi en cok gereken kultur bakani.kim secti, hangi akla hizmeten boyle bir insan kultur bakanligina getirildi henuz kavrayabilmi$ degilim.
sato
"bodrum sualtı arkeoloji müzesi’nin zindan bölümü gri$inde bulunan latince "indeu deus abest-tanrı’nın bulunmadığı yer" yazısının sahte bile olsa üstünü kazıma yöntemiyle kapatılmayacağını, aksi halde bunun eserde tahrifat anlamı ta$ıyacağı için tarihe ihanet olacağını söyleyen kültür ve turizm bakanı.
ankakusu
hattusa kalesinin restorasyonunun acilisinda yaprigi konusma cok komiktir.
#328404
insanoglu, yer, icer dedikten sonra mesut yilmaz vari bir sessizlik olmustur konusmasinda. kim ne derse desin hukumetin en sevdigim bakanindan biridir.
tipik politikaci havasi onda yoktur. gonlunden gecenleri soyler ve bu yuzden hem itici hem de espirli sahisyettir.
severim, en azindan hic bir zararini gormedim.
tyche
09.11.06 tarihli genç bakış programında, ’ deniz, kım, güneş turizmi’ diyeceği yerde ’ deniz toprak &?+^’!!=(/&% diye duraksayan, salondaki yurdum liselilerini güldüren turizm bakanı aynı zamanda kitle turizmi demek yerine, ısrarla mass turizm terimini kullanmaya çalışıp, telaffuz olarak da kafasına göre takılmaktadır ’mess turizm / mas turizm, kitle göçü vs...israrla izliyoruz.evet
passive
akm’nin yıkılmasına karşı çıkan sanatçılara, ’ne kadar da düşkünlermiş sanat yapmaya. onun için diziden vakit bulup sanat yapamıyorlar’ demiştir.

(bkz: yorumsuz)
sepulturk
o kadar bilge bir adamdır ki alfabemizde bilmem kaç harfin eksik olduğunu görüp bu açığı arapça harflerle kapatmamız gerektiğini görmüştür.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol