yuzerken denize işemek

0 /
angelus
yuzme aktivitesi esnasinda su sesinin azizligine ugrayan bireyin, mesenesinde olusan basinca daha fazla karsi koyamayip gerceklestirdigi olaydir, lakin bu islem esnasinda dikkatli olmak gerekir etraf iyice bir suzulmeli yakin planda kimse olmamali ki suyun uzerine cikan kabarciklar ve ve olusan sarimtirak renk sizi reklam etmesin.
wilson
tatli bir gulumseme ve derin bir nefes ile kendini belli eden, bu yuzden gerceklestirildigi esnada yakinlarda kimselerin olmamasini gerektiren atraksiyon.
seyhmerat
genellikle yazlyk yerlerde evi denize uzak olanlaryn denedi?i taktik,hani bazylaryda denizi ysytmak icin kullandyklaryny soyler,zycsaydyn bari gibi bir tepki gosterilmesi gerekir..
hickasmayirmidortharfvar
su yutuldugunda " laaaaaaaaayn isemistim ben az onceee.. offf hay m.koyyiim yaaaa pffff.." seklinde tepki verilesi hal.. denize sicanlarda vardir.. tabi zeki kisilik b.kun yuzecegini tahmin edemez ve "ne terbiyesiz insanlar var yaaaa!!" die tepki vererek ilginin kendinden uzaklasmasini saglarlar akillarinca..
puppeeter
biraz azim, biraz cesaret, biraz zahmet gerektiren bir iseme denemesi,zira suyun basincindan dolayi bunyeyi ikinmaya sevk eden zorlu islem ki allah muhafaza kiside circir dedigimiz olay söz konusu ise denizin engin maviliginin bölgesel kahverengi olmasi isten bile degil.
kyrlanas
bazı garanticiler vardır ki, kıyıdan 53 metre açıkta işer,yüzde ibnemsi bi gülümse yaratır. işeme işlemini kafasında legalleştirmek içinde kafasında "deniz pislik tutmaz,temizler" felsefesini oluşturur.
bloody mary
yüzme esnasında işemek eylemi biraz zorlayabilir adamı, güçlü bir konsantrasyon gerektirir..olmuyorsa da üzülmek lüzumsuzdur elbet, durarak da pekala çişimizi yapabiliriz..
tetik
çok ayrı bir zevktir o.ilk önce uygun alan tespit edilir.kısa bir rahatlamadan sonra sıcaklaşan alan terkedelir.bazı çevre dostları da o sıcaklığı birazcık dağıtmak için suyun içinde biraz ayak çırpar
pessimistic
valla yüzerken denize işeyebilen bunu becerebilen varsa ben onu cinsel organından öperim,evet bu kadar büyük konuşuyorum ve yine evet kadın/erkek farketmez öperim.duruma göre yalar yada somururum bile.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol