erkan mumcu

0 /
sinirsahibi
"biz de saftik seklinde" tepkilere gark eden sahis. sen tut mesut yilmaz’i yuce divana yolla sonra da mesut yilmaz’in eski en has adami buna tepki gostermesin. istifa ne ilk ne de sondur. izleyip gorulecek cok sey vardir.
zany
dun ogleden sonra sok bir kararla bakanlik gorevinden ve akp’den istifa etmistir.. istifa gerekcesini; partisine ve bagli bulundugu bakanligina katki imkaninin kalmamasi olarak aciklamistir...bence partisinde hissettigi dislanmislik duygusunun, onumuzdeki gunlerde kabinede yapilmasi beklenen revizyonda da kendisine geri donecegi hissini verdiginden dolayi bu karari almistir..yeni bir parti kurma olasiligi fazladir..ancak bu partinin akp karsisinda ayakta kalma olasigiligida oldukca dusuktur..
independence
"zaten misafir gibiydim" $eklinde bir aciklama yaparak istifa etmi$.yani lafin ozu "kimse beni iplemedi" $eklindedir..aslinda bakanlar arasinda da eline yuzune bakilabilir tek vizyon sahibi bakandi kendisi bana gore.
sexen
mhp altyapisinda yetistikten sonra anap’ta profesyonel olmus sonrasinda da akp’ye transfer olmustur. ilk 18’e alinmamaya baslamasi sonrasinda sozlesmesinin fesh edilecegini anlamis ve bu kulupten sey partiden ayrilmistir. yeniden ilk profesyonel gunlerini yasadigi anap’a donmustur.

(bkz: pierre van hooijdonk)
independence
anap`in ba$ina en sonunda eli yuzu duzgun bir siyasetci gecti ozaldan bu yazan.gerci bu saatten sonra i$leri cok zor ama yinede erkan mumcu sayesinde guzel $eyler olabilir.genel ba$kan secimlerinde tek aday olarak ve tum oylari alarak secildi ayrica.alternatifsizdi yani.
seyhmerat
seçilir mi seçilmez mi bilemem ama bu geceki genç bakış programında özellikle de semra özal’a verdiği ayarla beğenimi toplamış insan. elinde bugünkü iktidarın sonsuz yetkileri varken ve bu yetkilerle sonsuz rant sağlayabilecekken halkını düşündüğü bazı konulardan yüzünden istifa etmiş kişidir, gayet dürüst ve ikna edici konuşabilmektedir ve de işin iyi yanıysa ikna edebilme yeteneği vardır. ileri de seçilebilir mi seçilmez mi bilemem ancak muhakkak onun da içinde olduğu başka bir oluşum kati suretle desteklenebilir ancak anap aynı şekilde desteklenebilir mi? tartışılır.
maliyeci
en azından bizim okulun lavuklarına karşı ağzını bozmadan dayanabilmesi bile takdire şayandır bu genç bakış programında.
seyhmerat
kendini sosyalist diye atfeden zihniyetlere; "stalin bir canidir" ayarını vermiştir, ardından kalkan bir eleman ise "sosyalistlere laf edildi" demiştir ve beni gülmekten öldürmüştür. sosyalist olmak stalinist olmakla ne zamandan beri aynı şey oldu yada marksizm ne zamandan beri stalinizm ile aynı doğrultu da oldu, amaçlar belki aynı olabilir ama yöntemler arasında dünya kadar fark var. ayrıca o elemana sorsak 68 kuşağı hakkında ne düşünüyorsun diye iyi şeyler söyler halbuki bilmez ki 68 kuşağı staline karşı kurulmuş olan bir sosyalist harekettir, solcu ama stalinist olmayan bir harekettir. erkan mumcu doğruyu söylemiştir stalin milyonlarca insanın katili bir kasaptır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol