uzerinde huzur islamdadir yazıli isa heykeli

0 /
expert3
jedi’in dahiyane fikirlerinden biri. bence sadece isa degil tum peygamberler icin bunlardan yapilmali, boylece dunya uzerinedki pazar payini arttirmis oluruz.
independence
kar payinin fazlaligina gore uzerinde huzur islamdadir yazili kilise ve sinagog modelleri, ya allah ya bismillah yazili darwin rozetleri, tekbir getiren buda heykeli ve turevi $eyler de imal edilebilir bu fikir i$iginda.
darklord
bereket tanrisi uzerine de eline, beline, diline sahip ol yazilip kent merkezlerine buyuk bir heykel $eklinde dikilerek, tecavuz, cinsel taciz ya da sozlu taciz olayina girecek olan er ki$ilere "yaptigin her kotu $ey bereketin ziki olarak gotune geri donecektir" mesaji verilerek psikolojik yaptirim uygulanabilir.
independence
bir de herhangi bir mini teyp araciligiyla "tekbirrrrrrrrrrrrrrr!! allahu ekbeaaaarrrrrrrrr!" $eklinde bir ses cikartilabilinirse bu heykelden cuma gunleri cuma namazi sonrasinda beyazit meydaninda tam bir provakator edasi ile konulabilir tam ortalara bir yere.
reddy
yarin oburgun bir avrupa ulkesini isgal edersek-ki bu muhtemelen yunanistan olur,hala ab’den medet uman zihniyetin ab’nin gonlunu kazanmak ayagina ustune isa heykeli dikecegi yazi.bunu da yaparlar,emin ol yaparlar abi.
cleverdick
islama aykiri bir mantiga hizmet eden bir eylem olarak nitelendirilebilinir cunku kuran’da allah soyle buyurmustur "de ki kuskusuz bu kuran yuce allah katindan ap acik bir belgedir ... inkar edenlerin vay haline ... onlar asil kaybedenlerdir ... ayni sekilde bir kismini kabul edip bir kismini inkar edenlerde kaybedenlerden olacaklardir ... allah’in sana gonderdigi ap acik belgeleri gormezmisin ... muhammed’den once de belgeler indirdik kuskusuz onlarda yuce allah’in katindan apacik belgelerdir onlarada inanmaniz farz kilinmistir."
henuz uc yasinda bir kardesim var
#61777 neden konya anlayamadım bir turlu gozlemledigim kadarıyla heykel fetişi bir toplum değiliz. hayir islamci kesim burada oldugu için demek istiyorum ama heykel olayi da islama ters ironiyi anlayan neslin evladı olduğumu da düşünüyorum ama içinden çıkamadım durumun.
independence
papa’nin turkiye ziyareti esnasinda sultanahmet camine gidip dua ettigi anda orada bulunan imam tarafindan kendisine hediye edilseydi cok super olacakti.edilmedi olmadi.
expert3
üzerinde huzur islamda yazan isa heykeli
besmele yazan musa heykeli
tesbih ceken firavun heykeli
sedce etmiş darwin
laik rte heykeli

bunlar üretilirse paranın a.k. iş olmaktan cıkar hobi olarak yapılır.
independence
akp parti tarafindan secim arifesinde il il valiliklerce dagitilacagi soylenilen heykel.

komurden cama$ir makinesinden buzdolabindan bir fayda goremedikten sonra bu yola ba$vuracaklarmi$.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol