turkcell superonline

0 /
sitivreyvaugin
fiber internet altyapısıyla 1000 mbps internet veren ve aylık 999tl’ye bu hizmeti veren iss.
tabi şimdi böyle yazınca yanlış anlaşılmasın herifler 20 mbps’den 1000mbps’ye kadar hız sunabilmekte ve fiyatlarıda; hız/fiyat ekseninde adsl hizmetlerinden daha iyi bir grafik çizmekte.
elma sekeriiii
dediler ki fiber interneti süper, iyi dedim. hızı harika, güzel. kampanyaları var ilk 3 ay 9.90 tl ödüyorsun, vaaaay. kampanyaları çok yönlü kaçırılmaz fırsat, tamam!

üye oldum, geldiler bağladılar, 2 yıllık sözleşmeyi de yaptık. kaydımı engelli kardeşimin üzerine aldırmak istedim, engelli kampanyasıyla sınırsız internet ayda 39 tl dediler çok sevindim, ama sevincim kursağımda kaldı.

mail ortamında gönderilen belgeler pdf değilse bunu kabul edemeyiz gibi milyonlarca küçük sudan sebeplerle bir türlü kaydımı gerçekleştiremedim.

bu durum müşteri memnuniyetinden ziyade, müşteri perişanlığı yaratıyor. telefon faturası da cabası!

ilgililerin bilgisine...
independence
o kadar sacma salak yetkili bayileri vardir ki anlatmakla bitirilemez.

atasehir de iki adet bayileri var, ikisine de ulasmak icin 2,5 saattir caba sarfediyorum ancak ne telefona bakan var ne de baska bir sey. yazik ya!
independence
adamlar guzel bir kampanya ba$latmi$lar.

diyorlar ki sana gel karde$im bana 24 ay abonelik taahutu ver ben ilk 12 ay senden 69 lira sonraki 12 ay 79 lira alayim, yanina da sana super bir tablet vereyim diyor.

bak tablet $u;

http://www.chip.com.tr/video/asus-memo-pad-8_3379.html

ve diyor ki;

eski mu$terim misin?

anla$tik tamam. ver bana yeniden bir 24 aylik taahut, ayni $artlar senin icin de gecerli olsun. mesela bugune kadar 100 lira odedigin fatura ayni hiza sahip olman kaydi ile 69 liraya du$sun, yanina sana tablet de hediye.

ben pek begendim, sen de begen istersen.
civeng
#1080234 numaralı entryde bahsedilen kampanyaları hakkında detaylı bilgiyi

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=75&d=asus-memo-pad-8&t=0

adresinden öğrenebilirsiniz.

civcivtacirivecihi
fiyatları muadillerine göre çok çok yüksek fiber internet sağlayıcısı.
sunduğu hizmet o kadar kalitesizdir ki ttneti bile aratır.
her gün arayıp e faturaya geçmek ister misiniz diye rahatsız ederler.
bunlar yetmezmiş gibi müşteri temsilcileri ayda bir kapınıza gelir sizi rahatsız ederek tv satmak isterler laf olsun diye internetten memnun olup olmadığınızı sorarlar.
bibakipcikicam
ttnet'ten sonra geçiş yaptığım internet sağlayıcısı. kesinlikle ttnet'i katlar. lakin akk nasıl bu kadar hızlı doluyor anlamış değilim.
nitpick
2015 temmuzunda aradigimda benim oturdugum yerde fiber hattinin olmadigini soylediler ve oturdugum yere gelip bolgeye gelmesi ne kadar surecegi ile ilgili bilgi vericeklerdi bana ama 2016 marta geldik ve hala bekliyorim. ben hemen fiber gelmesini beklemiyorum arkadas, en azindan arayip soyle gelicek mi gelmiycek mi.
krasafchik
ben bu şirketi seviyorum. ttnet'te göre kesinlikle çok iyidir. en azından upload hızı ttnet gibi 1-2 mbit değildir. ama yine de 5 mbit ile çok az.
unknownartist
faturaya misli misli geçirildiğini görmediğim (yoktur demiyorum), öyle bir durum var ise yardımcı olabileceğim, uzun yıllardır bünyesinde farklı departmanlarda çalıştığım ve çalışmaya devam ettiğim internet servis sağlayıcısıdır.
not: satış pazarlama türevi bir departmanda çalışmıyorum, kampanya-fiyat vs bilgim yok. teknik konularda sorun yaşayan var ise yardımcı olmaya çalışırım.
independence
cekmekoy'de iki evim var, ikisinde de bu firmayi kullaniyorum, inanilmaz memnunum. birinde 50mps fiber internet, digerinde ise henuz alt yapi olmamasi sebebi ile adsl kullaniyorum ancak hicbir sikinti cekmiyorum kesinlikle.

ttnet ile ismi ayni cumlede bile anilmamali.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol