superman man of steel

independence
anla$ilan o ki 2012 tarihi yalan olmu$, film 2013 de vizyona girecekmi$.

filmden bir kare, en azindan iddia o yonde.

http://www.bakiniz.com/ilk-kare-man-of-steel-superman/
independence
turkiye’de 23 haziran 2013 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor filmin. imdb sayfasi traileri falan hep $urada;

http://www.imdb.com/title/tt0770828/
independence
filmi izledim, yapayim yorumlarimi.

film gercekten de bugune kadar cevrilen en guzel superman filmi olmu$, birden fazla izlenebilir misal. yalniz sacma taraflari da bir hayli var. bizim bildigimiz superman o olamaz. $imdi spoiler vermeye ba$licam, eger filmi henuz izlemediysen bundan sonrasini okuma.

-----------------------------spoiler----------------------------:


karli bir bolgede askeri bir uste buzlarin altindaki yabanci maddenin uzerinde bir ara$tirma yapiliyor, hatta lois lane de gitti oraya ama superman oraya nasil gitti neden gitti nereden haberdar oldu da gitti? o soru acikta kalmi$ oncelikle.

ayrica bizim bildigimiz superman cevreye dogaya insanlara her zaman saygili bir ki$i. bir insanin cani yerine kendi canini vermeye her zaman hazir birisi. ancak general zod ile olan kavgasini izliyoruz da, aliyor zod’u aliyor ucan gemileri gokdelenlere firlatiyor, gokdelenler binalar yikiliyor hem de onlarca belki yuzlerce. e o sava$ta hic yoksa onbinlerce insan ölmü$tür? neden adami gokdelenlere firlatiyorsun, uzaya firlatsana denize firlatsana çöle firlatsana be deyyus? sonra zod’u öldürünce agliyon bi de. olm zod’u öldürmeden 1 saat once belki de onbinlerce insanin ölümüne sebep oldun sen o ne i$?


-----------------------------spoiler----------------------------

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol