ali faryd camillo mondragon

0 /
hafiza kaybi
galatasaray’in 3yil once transfer ettigi kolombiyali kaleci.tam bi cizgi kalecisi.ayrica bu insan kolombiya milli takiminin da kalesini korumaktadir.
cadalosse
1971 kolombiya dogumlu; 2001’den beri galatasaray’in kalesini basariyla koruyan super kaleci. kendisine "mondi" de denir.
made in heaven
galatasaray’i terk eden yabancilar kervaninin en son yolcusu.bulent tulun’un yaptigi aciklamaya gore mondragon futbol yasantisini italya’da noktalamak istiyormus ve galatasaray’a donmeyecekmis.bonservis bedeli olarak 1 milyon euro odeyen takim mondragon’u alabilirmis ayrica.
reddy
her sene galatasaray yonetimine sov yapmaya varan transfer cikislarina imza atan oyuncu.gitse de kurtulsak diyoruz artik,her ne kadar basarili bi kaleci olsa da.
suphi
ribery’i kaptiran yonetim bu adamin yerine de ibis bi kaleci buldu mu operasyon tamamdir.

degil avrupa’da turkiye ligi’nde dahi saka gibi bi sezon gecirme ihtimalimiz var mi? bilmiyorum altan, bilemiyorum...

(bkz: benim hala umudum var)
seyhmerat
1998 dunya kupasi’nda kolombiya milli takiminin kalesini korumustur!.ayrica ne oscar cordoba ne de mondragon birinci kaleci degillerdir.ikiside birinci kalecidir,kolombiya milli takiminda bazen biri bazen digeri ilk 11 de sahaya cikmaktadir..
namaz kilan ateist
inançlı, yetenekli, duygulu ve galatasaraya gerçekten gönül vermiş ve gerçekten çok ama çok sevilen final maçından sonra ağlamasıyla daha da bir sempatimi kazanmış canım takımımın canım kalecisi. seni çok seviyorum mondi!
brahma
taraftarın hagi gibi sevdiği ve onu çağırdığı gibi çağırdığı galatasarayın defanstaki sorunlarına rağmen kalesini başarıyla koruyan kaleci.
creepingdeath
fransa da oynadıgı dönemlerde kendi özel seyircisi olan,dünyanın hala daha en iyi çizgi kalecisi olarak gösterilen kolombiyalı eldiven.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol