franck ribery

0 /
amygdala
fransa’da cok hizli ve teknik olarak yorumlanan hatta robert pires’in veliahti olarak gosterilen yeni gs’li lakin bu kadar yetenekliydi de 21 yasinda nasil bu kadar ucuza satildi diye dusundurtmuyor degil.umariz ki yeni bi niculescu,mendez,bratu hatta conceicao faciasi olmaz ve gotumuzde patlamaz kazik.
p t n
galatasaraya son zamanlarda geleb ve gozlerinde o eski pariltiyi gordugum tek futbolcu. adam yetenekli ve basariya ac, kopek gibi basarmak istiyor, tam da galatasarayimiza gore bir oyuncu. ama tabiki cocugun gelmesi tesaduf, o feneri ariyormus sansa yolu hasnun galip`e dusmus.
seyhmerat
ozellikle de galatasaray taraftarinin,usta aktor (bkz: al pacino)nun canlandirdigi scarface karakteriyle ozdeslestirdigi ve filmin afisine benzer bir posteri kendisi icin yaptigi,ferraribery diye anilan genc,hizli ve yetenekli sag kanat oyuncusu.. ozelliklede fener macinda ilk golunu atmasiylada fenerbahcenin kocasi olmus,mac boyu da sol bek denize saglam ayarlar vermis oyuncudur..
lapsus
duzgun yonetilrmeyen galatasarayin son uc yildir yaptigi tel duzgun transfer yada daha genel olarak bakarsak yonetimin klube tek faydasi.
ancak yinede canaydin yonetimi yapacaklarini yapip bu futbolcuyu kaybetmeye yemin etmis olmalilarki sozlesmesinde yazdigi halde odemelerini gectirmekteler ve bu sebeple fenerbahceye yani en buyuk rakiplerine sampiyonlugu kaptirdiklari yetmezmis gibi birde
en onemli futbolcularini kaybetmek uzereler ne diyeyi allah galatasarayi canaydindan kurtarsin.
maliyeci
marsilya’yla anlasti diye hakkinda dedikodular cikan futbolcu.serefsiz bir fransiz gazetesi yuzunden bunca spekulasyon duyduk,yuregimiz agzimiza geldi ancak galatasaray.org adresinde yapilan resmi aciklamaya gore odemelerde bir gecikme olmadigi ve yapilan odemelerin belgelerinin de postalandigini duyup rahatladik.ancak koskoca galatasaray camiasinin da boyle tasak oglani olmasina da uzulmedik degil.
seyhmerat
marsilya’nin resmi internet sitesinde bizzat resmi imzayi attigi aciklanan ve marsilya resmiyle fotografi bulunan futbolcu..galatasaray yonetimi her ne kadar yirtinsada bu futbolcuyu elde tutmak icin hicbir girisimde bulunmamistir ve 3 ay maas odememistir,durum boyle olunca bu futbolcuda sozlesmede 3 ay maas odenmezse serbest kalir maddesini kullanarak marsilya ile sozlesme imzalamistir..galatasaray yonetimi durumu fifa’ya goturecegini belirtsede fifa dosyasi en kabarik kulup galatasarayin hic bir sansi gozukmemektedir..
made in heaven
intertoto’dan uefa kupasina yukselmeyi basaran marsilya ile galatasaray’in olasi bir eslesmesi kendisi icin nasil olur acaba diye dusundugum futbolcudur.
deathless
bu kadar taraftarin kalbini kiripta nasil ben muslumanim dedigini merak ettigim.milyon dolarlar kazandigi an galatasaray taraftarinin gonlunde kurus degeri kalmayan insan.
xerxes
yanlis hatirlamiyorsam galatasaray taraftari bu oyuncu icin bir tezahurat bestelemistir.

"ribery, ribery, .ik su feneri"

seklindeydi.
ultraslan
acayip hizli kosan, suanda galatasaray orta sahasinin ilaci olacak adamdi kendisi. ama nedendir bilinmez feeeer piley diyen baskanimiz 150 bin dolar ugruna bu genc yetenegi elinden kacirdi eger heinz a verecegi parayi ribery e verse eminimki biz suanda liderdik.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol