seveni sikerler sikeni severler

0 /
imgoindeeperunderground
seven kisiye yapilan zulmu, bu sevginin kullanilmasi sebebiyle sevenin her daim aci cekmesini anlatir. halbuki kotu davranan ama asik olunan, yalaka olunan insanlar da vardir bu hayatta ve bir nevi onlara duyulan ozenmeyi de tarif eder.
sen ne yazar eysin oyle
arzulanan sevilme duygusuna ulasılması sonucu misyonun tamamlanması ve seven insana olan ilginin azalması ya da tam tersi sevilme duygusuna ulasamama durumunda sevmeyen kişiye olan ilginin devam etmesi arzulanması.korkuyla sevginin alısılmadık birlikteliği.kendisini s.ken insanı kendisinden daha üstün görmesi ve yenilgiyi kabul etmesi tüm ipleri onun ellerine vermesi.

insanların binyıllar öncesinden dnalarına işlemis yabani içgüdülerin kendisinden daha güçlü yaratıga hizmet etmesi için onu zorlaması.onu memnun etmek için elinden geleni yapmasını içten gelen bir sesle vahyetmesi
gottacatchemall
gercekten iyi sex yapmayı beceren erkek genellikle vazgecilmez olur. keza kadın da oyledir. dolayısıyla fucker sahıs sikmeyi seven biri olmalıdır ki sevilsin...eger sadece sevme durumunda ise iste bu durumda dıslanacaktır.....acıklımıdır degil midir orasını bilmem. (bkz: onu da edebiyat tarihcisi bulsun)
redcrow
hakikaten doğru ve geniş kitlelerin ciddiye aldıp otokontrol mekanızması haline getirdiği bir cümle ise, "hepten ölelim o zaman, niye yaşıyoruz ki?" sorusunu akla getiren salak yaklaşım..
bokk
ah efenim çok doğru bir tespittir bu maaşallah. insan ikilemlere gark oluyor versek mi vermesek mi diye.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol