ibrahim tatlıses ten nefret edenler

queen
zannimca son derece hakli sebepleri olan insanlar olup, okudugum anda ’ben ben’ diye atladigim basliktir...
smart
guzel turkcemizi katleden bide utanmadan’ben magarada dogdum napiym’demekle bilmemek degil ogrenmemek ayip sozunu bizlere hatirlatan gereksiz sahsiyete karsi birlik olan yazar toplulugu.
epikuros
türkücü, şovmen, aktörlük, merinos reklam yıldızı, dizi oyuncusu, sunucu, kebapçı işletmecisi, gece kuşu, sabah şekeri... kısaca her biskimde parmağını, her yerden uzattığı başını görmekten bıkmıştır halk, bıktırmıştır milleti kendinden. yav kardeşim 3-5 sene ihtirahata çekil, yat dinlen biraz, bi gizem yap. azcık özlet kendini. ne bu her taşın altında sen. asena’yı vurdur, derya’yı şamarla, bıyıklarını kes gündem ol.. şöhret delisi bir mahluk. şöhret de bi yere kadar insan bıkar her gün mala vursa, götünü parmaklamaya yönelir bi gün de. ama ibram’da ’doyum’ denen şeyden eser yok. günden güne kredisini tükettiğinin, bayağılaştığının farkında değil. seksen yaşına gelse, malum kılları kadayıf olsa gene de bastonla çıkar her gün sahneye. ibram abi "televizyonu çok seviyosan verelim senin olsun evine götür" diyim, ne desem boş ama tv fetişisti olup çıkmışsın sana yazıktır.
yaramyan the sun of art
içinde bulunduğum kişilerdir, hele ki üniversite çağına gelmiş bir kızın yanı başımda ibrahim tatlıses’ten bahsederken "hayatımın erkeği" demesinden sonra "yok ebesinin amı ali sami" diyerekten nefretim daha da arttı.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol