shaft

sensei t
anadolu yakasinin en istikrarli ve en kaliteli blues& rock barlarindan biridir. acil servis,gur akad ve rahmetli cem karaca’nin da bi donem sahne aldygi bar, alternatif muzigin icra edilmesine buyuk katki saglamaktadir.
goretomb
1971 ve 2000 yillarinda 2 degisik versiyonu cekilmis polisiye macera filminin adidir.
2000 yilinda samuel l jackson’un ba$rolde oynadigi film digerine gore cok daha klas cok daha hareketlidir.
yonetmeni ise john singleton.
1971 yilinda cekilen orjinal versiyonunda ayni rolu richard roundtree adli pek duyulmamis bir aktor canlandirmis.
bastardo
genelde cuma ve cumartesi girisin ucretli (ogrenci 7,5 lira) oldugu (ilk yerli icki beles), icki fiyatlarinin diger gece mekanlarina gore makul oldugu (yine de pahali geliyo tabi, buyuk bira 5-6 milyon falan), bence istanbul’daki en iyi canli performans ses sistemine sahip, havalandirmasi bok gibi olan, kalabalik bir erkek grubuyla girilemeyen mekan. blues&jazz club diyemedim bi turlu cunku suruyle rock&pop gruplari cikiyor nedense(?). gur akad band her ne kadar hard rock yapsa da shaftin vazgecilmez tek grubudur, persembeleri gidilip gorulmesi sarttir. bluesaint isimli gruptan ise bilindik ve eglenceli blues parcalari dinlemek mumkun. pazartesi gunleri openstage uygulamasi vardir, gidin blues yapin...
muque
kadıköyün nezih mekanlarından olmakla beraber bünyesinde amatör müzik gruplarına verdiği destekle de bilinmektedir.
floydiandm
kadıköy’deki kaliteli rock- blues barlardan biri olmasının yanısıra, ilk sayısını bu ay, yani nisan 2007’de piyasaya süren bir müzik dergisinin adı. bir okuyucu olarak dergi hakkındaki ilk düşüncelerim gayet güzel oldu. sanırım kaliteli bir rock- blues dergisine daha kavuştuk. umarım uzun soluklu olurlar.
isyankarmuhabir
cok uzun zamandır gitmedigim icin rock barlaın nasıl olabildigini unutmuştum cumartesi akşamı hatırladım bir kez daha. cumartesi akşamları acil servis sahne aldığı mekan. biraz basık,az biraz sigara, bol bol uzun saçlı ergen erkek, bir kaç harley motorcu, bol bol bira, az biraz viski ile harmanlanmış mekan. bir birşey dikaktimi çekti bi kaç rocker rakı içiyolardı mekanda, bu mekana özgümü yoksa rocker lar artık rakı mı içiyorlar bilemedim.
independence
cok salak bir mekan.

cumartesi gecesi gidersiniz, giri$ ucreti isterler. lan ben bu ya$ima kadar hicbir mekana giri$ ucreti vermedim der girmezsiniz, arkanizdan haber yollarlar "tamam gelin ucretsiz giri$ saglayacagiz size" diye. lan ben daha gelir miyim o saatten sonra? hayir bilseler ki girdigim her mekanda en az 10 buyuk bira icen adamim, kirmizi hali sermeleri lazim onume. aptallar ya.
goshenit
bünyelerin kaldıramadığı mekan. 01:00 sularında yaptığım giriş sonrasında 01:30 da kaçarcasına uzaklaşmış bulunmaktayım. yaşlanıyorum sözlük!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol