platonik aşık olmuş aptal kız modeli

0 /
crysania
herhangi birine vurulmus ancak umdugunu bulamamis ve bunu takinti yapmis kiz formati.en belirgin ozellikleri sevdiceklerinin fotografini ya da posterini belli araliklarla gormek ve opmek ihtiyaci hissetmeleri ,defterlere her an, telefonla konusurken,ders calisirken yada bilimum aktiviteleri yaparken asik olunan kisinin adini yazmalari ve onlari benimsemeleridir.
seyhmerat
hoslandigi erkek kendisini istememesine ragmen nedense hala ondan deli gibi hoslanmaya devam eden kizlardir bunlarin bazilari hoslandigi cocugun ciktigi olsa bile yine de o cocukla muabbete girisir, yani yuzsuzdur bu tip kizlar biraz.
olu beden
platonik aşkla insanın aradığına ya da bulduğuna bağlı birşeydir aptal olmak, zira fuzuli de aşka giden yolun platoniklik olduğunu söyler kasidelerinde, öykülemelerinde. ötesi aşk her daim aşktır, ve buna direkt olarak "aptal"lığı yüklemek aptallıktır bence.
kime göre, neye göre hem?
aşık olmuş aptal kız modeli diye bir önerme çıkarabiliriz her daim karşınıza.
maliyeci
mesele kız erkek meselesi değildir esasen.iki cinste farklı pratiklerle uğraşarak aynı mallıkları yaparlar.zaten aşkını efendi gibi yaşayana diyecek yok,yanlış anlaşılmasın.

farklar şöyledir ki:

-bu tip kızlar koynunda aşık olduğu kişinin resmini taşır.erkek kişi ise taşımaz,daha çok banyoda işine yarar.

-kız arkadaşlarına "ölüyorruuummm,bitiyorum diye anlatır" ve adamı bayar,erkek ise "aga böyle sevgilin olsun bir milyon dolar borcum olsun" , "o göte bülbül öte" , "ölmem mi beni daşlara vurun" , "hatun da bir mal mülk var" şeklindeki düşüncelerini çevresine 7-24 anlatarak insanları intihara sürükler.

-kız koynundan resmi çıkarıp öper,koklar,yalar,yutar,vs... ancak erkeğimiz resimleri ve hatta mümkünse videoları masturbosyan aracı olarak da kullanır.tabii ki bu genellikle ergenlik dönemi sancılarındandır ve herkes için geçerli değildir.


sonuç olarak cinsler arası bir fark yoktur.belki çoğumuzun da başına gelmiştir böyle bir şey.tepkilerimiz abartmadan içten yanmalı olarak yaşarsak tadından yinmez derim ben.
goetica
platonik a$ık olmu$ aptal erkek modeli’nden çok fazla farkı olmayan kız modelidir.aptallık konusunda 2 cins de aynıdır fakat kızlar daha duygusal varlıklar olduğu için tarzları biraz farklıdır.
kar$ısındaki erkekten duyduğu bir "canım" kelimesine 2 gun kafa yorabilme ve bunu arkada$larına 2 saat anlatabilme kapasitesi vardır.
ortaokul dönemlerinde defterler boyama kitabına dönü$ür a$ık olunan er ki$inin ismi her renk ve her desende sayfalara doldurulur,boyanır,süslenir.kırlara bayırlara ko$ulur gerekirse papatya falı bile bakılır.
seviyor..sevmiyor..
sevmiyor çıkarsa vay haline.
countess
topluca gidilen cafe,cafeteria,caybahcesi vs. yerlerde dinlenen her sarkıdan kendine pay cıkarabilme yetenegine sahip,bugulu gözlerle etraftaki ciftleri röntgenleyen,sinir katsayısı yüksek,duygusal yönden hassas,cogunlukla kalbikırık ve inatla askının karsılık bulacagını beklemeye devam eden kız modeli.
duygusuzum
kalbim kırık.bilmem kaçıncı defa terkedildim aynen tarifteki gibi platoniğim. sürekli eski sevgilime ve uğruna beni terkettiği eski sevgilisine kafamdan iftira atıyorum sonra vicdan azabından ölüyorum herşey içimde ama. dışardan normal sayılırım.bu kızlara sırt çevirmeyelim. bağrımıza basalım.nerde boynu bükük bir garip görsem hor görmüyorum artık kim bilir ne derdi vardır
thismesswerin
anlayisla karsilanmasi gereken kizlardir...bir dönemin gerekliligidir gelisim açisindan.insana cok sey ögretir..kiz aptalliklarini fark etsede vazgemez sonradan güler gecer..
salome
"platonik asik oldugu icin mi aptaldir yoksa aptal oldugu icin mi platonik asik olmustur" un cevabina ilintili olarak uzerinde farkli yorumlar yapilabilecek olan hadise.
artemisia
yoktur böyle bir model, tür, familya ya da cins.. zira platonik aşık olmak insanı aptal yapmaz, karşılıksız aşkla aptal olunmaz... platonik aşkla hiç bir beklenti olmadan kalbiniz pırpır, elleriniz terli, umutlarınız dolu doludur. gözlerde beklenen kişinin ışığı vardır, avuçlarınızda hiç bilemediğiniz sıcaklığı ve midenizde kelebekler... aşkların en yalnızıdır, en tek başınası ve bu yüzden belki de en özgürce yaşanası, en güçlüsü ve en başına buyruğu... yoktur efendim böyle bir model zira aşkların en güzelini yaşayan hatundur bu, ne aptalı...
carmine
bu durumu takıntı haline getiren platonik aşkının ona karşılık vermeyeceğini bizzat ondan defalarca duymasına ve en yakınındaki kişileri bile kendinden bıktıracak noktaya getirene kadar ondan bahseden şizofrenik bi manyaktır..
armour
birine platonik aşık olmak aptallık değildir zannımca. platoniğine aşık olmak aptallık olabilir ama. yani bir esas oğlan vardır kıza platonik aşıktır fakat kız durumu anlamaz o da çocuğa platonik aşık olur, ikiside platonik platonik yaşar giderler. o zaman ikiside aptal mı oluyor acaba? bilemedim şimdi ben.
independence
1 - aptal degildir.

2- herhangi bir cihazin modeli hic degildir.

a$kini kendi icinde bile ya$amayi kabul eden, hatta bu konuda aci cekmeyi mutsuz olmayi bile goze alan insandir sadece. takdir edilesidir.
benbilmez
platonik aşkına hava basayım derken direğe çarpmaktır.aşkın geldiği yerde akıl seyahate gidermiş fakat işin suyunu da çıkarmamak gerek tabi platonikte biyere kadar.aptal kızlar işi yüzsüzlüğe getirmediği sürece sorun yok aşk iyidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol