sözlükle alakali muhteşem fikirler

0 /
independence
bu ba$ligin acilmasinin sebebi tam olarak $udur..kimi ilginc, eglenceli ve ses getirecek olan atraksiyonlara imza atmak icin bir durtu var icimizde.bu durtuyu tatmin etmek amaci ile siz sevgili bilgiclerin e$siz zekalarindan ve eri$ilmez hayal guclerinden faydalanmaya talibiz.oyle ki bu ba$lik altina yazilacak olan ucuk kacik her tur fikir degerlendirilecek ve her ne zaman "ulan ulan?!?! neden olmasin!!" $eklinde kicimiz tutu$ursa o zaman o fikir hayata gecirilecektir.bu e$siz fikir, fikrin ureticisi olan ki$i ile sozluk icerisinde lanse edilecek ve daha da otesi fikir hayata gecirildigi zaman bu fikrin ses getirecegi tum platformlarda fikir sahibi takdirle anilacaktir.e$siz, muhte$em ve eri$ilmesi imkansiz fikirlerinizi bu ba4lik altinda beklemekteyim.."i$te budur ya!" diye du$undugum fikri bu ba$lik altinda buldugum anda ba$kalari tarafindan okunup kopya edilmesin diye bu ba$lik, icerisindeki muhte$em fikirler ile beraber bizzat tarafimdan gomulecektir..

yanli$ anla$ilmalara kar$i acil onlem editi: bahsi gecen fikirler sozluge eklenmesi istenilen eklentiler degil, sozlugun di$arilara yayilmasi adina olan fikirlerdir...mesela bir yerlerde parti verilebilir, kitap basilabilir, gazete cikartilabilir ve turevi $eyler..bu yazdiklarimi tamamen ornek olarak yazdim.bunlar zaten daha once ba$ka interaktif konseptler tarafindan uygulanmi$ fikirler.bize uygulanmami$ olanlari gerekiyor.
expert3
bilgi sozluk radyosu kurulabilir. sozluk uzreinde calisan bu radyo ile bilgicler istedikleri mp3 veya farkli muzikleri dinleyebilir ve buradan yukleyebilir. basliklar arasyna eklenecek bir buton ile istek sarky yapylabylyr. nasyl olacagini bilmedigim bir yontem ile bazi hak kazanan yazarlar bu radyoya sarky ekleyebilir. is yerinde msn kullanamayan yazarlar icin houston uzerinden dosya paylasimi olmasi saglanabilir.

yillar sonra edit: olmus, hemde guzel olmus...
pariscombo
bilgi sozluk bilgi yarismalari duzenlenebilir. sorular tarafsiz jedi tarafindan hazirlanarak site icinde bir sayfa yapilabilir.boylece haftalik olarak bilgi sozluk bilgilileri secilebilir.
(bkz: biliyormusun net)

uc nokta
sozluk dizayni degistirilebilir.photoshopla ugrasan arkadaslar iki yada uc haftada bir sozlugun cerceve resim vs vs. yapip gonderirler.degisiklik olur falan filan.
imgoindeeperunderground
sozlukteki yazarlarin birbirine oyun oynamaya calismamasi, dolap cevirmemesi, enteresan cinlikler yapmamasi, birbirlerine saygi duymasi simdiye kadar aklima gelen sozlukle ilgili en muhtesem fikir.
isimsiz kahraman
yazarlara maas+ yol + ssk + prim odenmesi. yol ucreti internet cafeden baglanmayanlar icin odenmese de olur; lakin bilgisayar basinda saatlerini tuketip beynini sulandiranlarin saglik masraflari icin sskdan sigortali olalim, muhtesem oyu almis entry basina da prim odensin. yipranma payi da isteriz.
sergey
arada cani sikilan yazarlari sozlukte tutmak icin istedigimiz zaman dansoz oynatma gibi atraksiyonlarin yapilmasi.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol