alkolik

0 /
376
hani olurya marketin onunden gecerken elma gorursun canin ceker armut gorursun canin ceker ot gorursun canin ceker bok gurursun canin ceker.tekel bayisinin onunden gecerken; bira gorunce cani bira isteyen sarap gorunce cani sarap isteyen votka gorunce cani isteyen kisilere verilen isimdir.
hobaa
alkolikligin olcusu ne kadar alkol aldigin degil ne siklikla ictigindir.misal her gun,icmeyince noksanlik hissediyor ve dayanamiyorsun hos geldin alkolikler ordusuna.
addicted to pain
canı alkol çekmediği günlerde kutu biranın açılırken çıkardığı ’’tısss’’ sesini ve bardağa dolarken ki ’’lıkırd lıkırd’’ sesini mp3 formatında telefonuna kaydedip dinleyen,akabinde en yakın markete koşan azimli şahsiyet.
freyja
iki ceşidi vardır.
+her an her yerde gerekirse ispirto ile -oh ihtiyacını karşılayan sarhoş oluncaya kadar tüketen tip. bunlarla harbi alkolik denir.
+birde hafta en az bir kere sarhoş olmadan içen ama bir hafta içmezse duygusal olarak yokluğunu hisseden tip.buna da fransız tipi alkolik denir.
sonuç olarak ikiside siroz yapar.
mossa
bunların hepsi tam birer o****u cocuğudur.
bir simitcinin evine dönerken ,onu döverek tüm parasını alıp ,dalga gececek kadar şerefsiz insanlardır. koskoca adamı 3 saattir ağlatıp evine dönmekten utanıcak hale getiren bi b*ka yaramıyan adamlardır.
hepsine lanet olsundur. mümkünse en yakın köprüden kendilerini atsınlardır!!!!!
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol