kendi saçını kesmek

delirtmeyinlanbeni
insana büyük haz veren iştir. kuaföre para vermek istemeyen, birazcık yetenekli her insan yapabilir. üstelik uzun saçlılara has "kırıklarını al dedim, yarısını kesti saçın" muhabbetinin de hiç dönmemesini sağlar.
nerobianco
kısa saç seçimini tercih eden herkesin rahatlıkla yapabileceği eylem. yalnız kontrol ettiricek birisini bulun yoksa orda burda kalmasın fazlalık.
aysemayse
dünyanın en zevkli ve bağımlılık yapan işidir. bir kere kendi saçınızı kestiyseniz artık her hafta kesmek istersiniz. bir de kıvırcık saçlılar için çok daha kolay bir iştir zira, kesim kusurlarını göstermez.
goodprospect
bunu traş makinesiyle denerseniz, görülmemiş saç modelleri yaratabilir, çevrenizdekileri kahkahaya boğarak neşelendirebilirsiniz. sonucu genelde o hiç gitmek istemediğiniz berbere gitmek ya da saçlar uzayıncaya kadar bir mağaraya kapanıp hidayete ermek olabilir. shaolin tapınağı bu yoldan geçmiş nice yiğitlerle doludur.
hayirlisiartik
küçükken kendi kendime yapıp, yanpirik bir kahkül kesmemin ardından kuaförün düzeltip de para almadığı olaydır. hala arada böyle tutup kesesim gelmiyor değil.
selimowski
her ay düzenli olarak ara makas atarım saçıma.kuaföre vereceğim 50 lira cebimde kalıyor.ve her ay daha profesyonelce kesiyorum.
neybe
erkeğin makina ile düzgün bir biçimde saçlarını üçe vurmasından daha karizmatik ne olabilir diye düşünüyorum, yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol