bakire kadın çocuk doğurdu

webgum
zari esnek cok kadin var. sex esnasinda bozulmuyor. dogum yapinca yirtiliyor. o yuzden kulahima anlatin denecek bir haber. bu devirde bu tarz seylere kim inanir diyor insan.
angelus
olaya genis bir perspektiften bakarsak sayet, tam anlamiyla cinsel iliskiye girilmeyen durumlarda erkek kisinin, partnerinin cinsel organinin uzerinde finallendirdigi aktivitenin hemen akabinde dikkatsizlik sonucunda spermlerinin hatun kisinin rahmine ulasmasi ve sonucunda hamile kalinmasi, ardindan gecen tahmini 9 aylik surecin akabinde sezaryenle yapilan dogumla pek tabi kabul gorulebilecek durumdur.
p t n
spermin havayla temasinda canliligini yitirdigini hatirlarsak ayrica disardan iceriye dogru nasil gidipte dolleyecek bu melet, ben tek mantikli aciklamanin yapay dollenme sonucu hamile kalmak ve sezeryan kombinasyonu olarak goruyorum.
xray
bir kadinin cinsel iliski yasasa bile bakireligini kaybetmemesi teknik olarak mumukun hem de gercek hayatta cok olmasa da rastlanabilir bir durum... ve tabi dogal olarak hamile kalmasi da... eger yaptigi dogum normal yoldan gerceklesmis ise artik bakire olmasi soz konusu bile degildir...
made in heaven
dikkat sahan cikabilir’de sahanin skeclerinden biri olan disi yakarista nevriye budak isimli kadin telefonla programa katilan kocasini "bakire olmama ragmen benden cocuk yapti bu" seklinde suclamistir.
seyhmerat
valla bakire kari nasil cocuk dogurur orasina karismam ama bir kac sene once samsunspor’da allum diye zenci bir kaleci vardi.bunun tabi eside zenciydi,neyse bunun birgun oglu oldu ve oglu beyaz dogdu..bu garibim mucize diye,allah vergisi diye seviniyordu meger ne bilsin karisi aslinda beyaz baska bir heriften hamile kalmiss..daha sonra mevzu ortaya cikmisti tabii allumda baya bir boynuz cikmisti.az gulmemistim..
darth sidious
sahan’in disi yakaris skecinde nevriye hanim’in kocasi cengiz hakkindaki iddiasi.
-bu cengiz, benden bakire oldugum halde uc cocuk yapti !!!!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol