ufo gercegi

webgum
biraralar cok populer olan ve her esrarengiz olayi uzaylilara baglayan programdir. starda yayinlaniyordu. sunucusu haktan akdogan in ilginc bir sestonu vardi.

-acaba bunun uzaylilarla bir alakasi var miydi? gibi acaba ile baslayan ve alakasi var miydi ile biten bircok sorusu ile devam eden programdi. fakat belli bir sure sonra can sikici oldu.

bu program yayinlanirken, cok uzayli goruluyordu (goruldugu iddia ediliyordu) haberlerde buna benzer hadiseler cok yasaniyordu. insanlarin isleri gucleri uzayli olmustu. ama sonucta bir aciklama getiremediler.
pariscombo
programi sunan abimizin ses tonu "acaba bunu uzaylilar kacirip bagirttirmis da mi bu hale gelmis?" diye insani dusuncelere gark eder...
independence
koskoca evrende yalniz oldugumuzu ve tum evrenin bizden ba$ka ev sahibi olmadigini du$unecek kadar bencil davranmaktan vazgectigimiz zaman uzaylilar ve beraberinde ufo gibi gercekleri daha $effaf bir $ekilde anlayabiliriz..tabi hukumetlerin politikalarina ters du$medigi takdirde bu zamana kadar var olan binlerce kanit da aciklanirsa.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol