okul sıralarına kazinan yazılar

0 /
webgum
vandalizm oldugu icin suctur. fakat genellikle her oturan siranin uzerine bir ani birakmaktadir. bazilar asiri derecede komik, bazilar sinav kopyasi, bazilari sevdiklerinin isimlerini kazimislardir. gun gectikce siralar sira olmaktan cikar oyulmus, girintili cikintili bir odun parcasi olur. tabi yenileri alinir ve bunlarda kazinmaya baslar.
pariscombo
sinav olurken,sinav kagidinin altina ekstra baska bir kagit koyma istegi doguran seydir.cunku sira siralik ozelligini yitirdiginden,yazi yazarken problem yasatabilir.
coni
okul siralarini bos tahta parcalari olmaktan cikarip birer sanat eserine,dersler boyunca sikilmadan okuyabileceginiz edebi degerlere donusturen yazilar.
paso kufur yazip bokunu da cikarabilirsiniz tabi.
zany
yeni biriyle cikilmaya baslandiginda hemen isimlerin bas harfleri yazilirdi eskiden. ve bu gencler arasinda moda olmustu bir zamanlar. sirasinin uzerine kiz arkadasinin ismini yazmayan erkek ciddi sevgili sayilmazdi.
p t n
orta okuldayken sinifim erkekleri olarak para maci ligi kurmustuk. herkes bir takim secmisti. ve herkes kendi sahasini yani sirasini donatmisti. reklamlar, stad isimleri, takim simgeleri abartmiyorum hersey vardi. 18 takimli ligin tum fiksturu belliydi ve sonuna kadar oynanip biri sampiyon oldu. ben juventus`tum mesela, siramda della alpi, kappa sony felan yaziyordu. hey gidi..
hukukchu
dersin sikiciligina gore ogrencinin yaraticiligini konusturdugu bir ilgi alanidir.siralara yazilanlari kitap haline getirsek bestseller olabilir.
karpuzz
okulumda dersin ortasinda girip mudur bizzat siraya kazinan yazi aramasi yapardi.benim siramdaki kurt cobain yazisini gorunce:’kim bu kurt kizim.sen okulda siyasi propoganda mi yapiyosun?’ buyurmustu.
31subat
dmo
daym
kesinlikle vardir, digerlerinden farki bunlarin mecburi ve yasal olarak masanin yapimi esnasinda ciziktirilmis olmasidir.
x
son derece yanli$ ve cirkin de olsa onune gecilemeyen ve her yil devleti milyarlarca tl maddi zarara ugratan eylem.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol