1 kadın 1 erkek

eceeser
turkmax’ta sürekli yayınlanan ve herkesin facebook profilinde en az bir adet parodisi bulunan çok eğlenceli dizi. yeni sezon başlamadan önce yarışma yapıyorlarmış. kazanan çift, dizinin bir bölümünde oynayacak. ayrıntılar için sitesini takip edin efendim:http://bit.ly/1k1eo
sierra
dizi sitelerinden, telif hakları sebebinden baya süre önce kaldırılan dizi idi. artık filmini izlemek için de dvdsini almak zorunda kalırız herhalde.
epikuros
ozan ve zeynep karakterlerinin evlilik dışı birlikteliği rtük’ün makasına uğramış ve yeni sezonda "1 karı 1 koca" olarak karşımıza çıkacakmış.
pipisik
eski bölümlerden:

(nezarethanedeler, karşı komşuları da orada, zeynep kadına sorar)

- sığır mı kullanıyorsunuz?
+ evet.
- ben öküz kullanıyorum ama sığır da iyiymiş.
hmmmmmtmmcnm
star tv ye geçtikten sonra 1 erkek 1 kadın adını almış olan turkmax hali en güzel zamanlarıydı dediğim dizi. stara geçtikten sonra özellikle uzayan bölüm süresi dizinin sonu oldu. turkmax de 25 dakikalık bölümlerde samimiyet vardı. herkes illaki kendinden bişeyler buluyordu. hala ara ara açar o eski bölümleri izlerim.
shot
Zeynep'in, yüksek bir şekilde sevişme sesleri gelen komşusuna söylediği "çin ordusunu mu istiyorsun be kadın" lafını hala günlük hayatımda kullandığım dizi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol