telefonla gösteris yapan insan modeli

webgum
ezik insan tiplemelerinden biridir. baskalari da gorsun diye caktirmadan telefonunu masaya koyar, ya da otobuste, okulda, kalabalik ortamlarda zil sesleriyle oynar, habire fotograf ceker, ya da konuyu donup dolastirip telefonuna getirir.
darkra
ben bir ayiyim demenin en sessiz ve efendi yoludur
bu tur insanlar sessiz tavirlarinin altindaki efendilikten birhaberdirler
ithilquessir
goruntu soyledir,

buyuk ve pahalli bir alman arabasinin surucu cami acilmis iceriden dorduncu sinif disko muzigi yukselmekte, adeta dunyadaki butun huzur ve sabra meydan okumaktadir. disari uzanan kol dirsege kadar kivrilmis bir beyaz gomlek icermektedir, koltuk alti kismi iki ton daha gri olan bu gomlegin icinden bir kunduz killiliginda disari uzanan bilekte altin zincirin uzerinde "hanzo" yazar, ve eldeki son model cep telefonu muzigin ritmiyle beraber sallanir.

gozlerinize bile inanamazsiniz.
my son is father
lisede yaptigim hede. daha nokia 3210 ’un reklamlari yayilnlanmaya baslamamisti ki biriktirigim butun param ve annemin emekli maasinin 1/3 u ile almistik. 4 gun sonra da sevdigim kiza vermistim kullansin diye, bokunu cikarip bana 1 ay vermemisti. geri verdiginde her evde bir nokia 3210 kampanyasi baslamisti bile. o kizla cikamasam bile soyle bir yarari oldu. 6 senedir ayni telefonu kullanarak telefona para vermedim.
maliyeci
gecen belediye otobusunde gordum bunlardan bir tanesini.daha dogrusu 30 dk boyunca katlanarak erisilmesi guc bir rekora imza attim.almis mp3 calan bir telefon 30 dk boyunca fifty cent-gulsen ikilisi arasinda mekik dokuyarak son ses belediye otobusune naklen yayin yapiyordu.o kalabalik icinde bir kafa atma mesafesi kadar yakla$abilseydim,katliam kacinilmazdi.
ilean
bunlarin cifte kavrulmus modelleri de mevcuttur.bizzat karsilasmisimdir
-alo ilean naber
-saol nolsun senden
-biliyo musun dun 6230i aldim cok super telefon bik bik bik
-bana mi aldin
-yok lan kendime
-ee banane o zaman.
belkibirgunbiryerde
memleketin en ucra yerlerinde bile adim basi cep telefonu saticilarinin turemesine ve bunlarin yanisira,yankesici ve kapkacci cetelerinde de enflasyon yasanmasina sebebiyet veren,gercek "hodo"lar...
melusine
etrafta cok sik rastlanan tiplerdir.telefonunu muhakkak masanin ustune gorunur bir yere koyar,durup durup fotograf cekmek ister,onu bunu arar.
rdm
bazı adamlar aslında haklıdır bunu yapmakta. adam laptop fiyatında cep telefonu ta$ıyo, e biraz hak vermek lazım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol