11 mart 2009 almanya da okul baskıni

independence
almanya’nin guneybatisinda meydana gelen baskin. 17 ya$larindaki birisi okula silahla girip 8 i ogrenci olan 10 ki$iyi oldurup kaciyor. polis bolgede duyuru yapip araclarin otostopculari arabalarina almamalari konusunda uyarmi$. $imdilik haberler bu seviyede.
with all my love
saldirganin geçirdigi bir buhran yahut insanliktan çikmasi neticesinde, o körpe beyinlere zarar vermek istedigi kanaatindeyim. zira hiç bir "insan"i böyle bir olayin faili olarak düsünemiyorum, düsünmek istemiyorum da.
independence
saldirgan bir ali$veri$ merkezinde polis tarafindan kistirilmi$ ve cikan cati$mada saldirgan dahil 3 ki$i hayatini yitirmi$. saldiriyi gercekle$tiren $ahis, okulun eski ogrencilerinden birisiymi$ ve evinde yapilan aramada 18 tane ruhsatli silah ele gecirilmi$. saldirganin babasi da son derece zengin bir i$ adamiymi$.
independence
bu saldirida iki turk ogrencinin olmu$ olabilecegi soyleniyor haberlerde, hatta isim bile veriliyor henuz resmi bir aciklama olmamasina ragmen.

hollanda da gercekle$en ucak kazasindan sonra hollanda yetkilileri uzun zaman boyunca isimlerin net $ekilde belli olmasina ragmen kimsenin ismini vermemi$ti olenlerden, once ailelerine biz bildirecegiz sonra isimleri sizlere soyleyecegiz demi$ti. bu baglamda cok du$unceli bir hareket sergilemi$lerdi ve atv ana haber bulteni de bu konu ile alakali hollanda yetkililerini kutlami$lardi.

yine atv ana haber bulteni ve bu sefer konu farkli. almanya da bir gecnin bir okula girerek katliam yaratmasi. olay henuz cok sicak, sabah gercekle$ti. halen daha olu sayisi hakkinda ce$itli farkli rakamlar telaffuz edilirken atv ana haber bulteninin almanya muhabiri $u ifadeyi kullaniyor;

"fuat kozluklu, bugun burada meydana gelen olayda yetkililer en az 16 ki$inin oldugunu belirtiyorlar, bu olen ki$ilerden 2 tanesinin turk ogrencisi olma ihtimali de var, hatta bir tanesinin ismi ve soyismi de $u(burada isim ve soyisim veriliyor)"

ulan daha bir hafta once hollanda makamlarini siz tebrik etmediniz mi kesin olan olulerin isimlerini dahi vermedikleri icin, $imdi ne bok yemeye kesin olmayan bir bilgiyi sanki kesinmi$cesine ismi ve soyismi ile birlikte veriyorsunuz? bu ismi duyan aileyi hic mi du$unmuyorsunuz siz ya? hay allah cezanizi versin sizin.
sicaksutorbasi
star ana habere ve uğur dündar’a kıl olmama sebep olan olay.ilk verdikleri dakikada saldırganı polis öldürmüştü 2 tanede türk ölmüştü haber biterken yapılan bağlantıda saldırgan intihar etmiş türk de ölmemiş hatta yaralanmamış bile denmiş haber.
independence
katliami gercekle$tiren $ahsin olmeden onceki son goruntuleri $urda;

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/popup.asp?vid=3185

bu goruntuleri ceken de bir turkmu$, zaten konu$malarindan da duyabilirsiniz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol