11 mart 2009 almanya da okul baskıni

independence
bu saldirida iki turk ogrencinin olmu$ olabilecegi soyleniyor haberlerde, hatta isim bile veriliyor henuz resmi bir aciklama olmamasina ragmen.

hollanda da gercekle$en ucak kazasindan sonra hollanda yetkilileri uzun zaman boyunca isimlerin net $ekilde belli olmasina ragmen kimsenin ismini vermemi$ti olenlerden, once ailelerine biz bildirecegiz sonra isimleri sizlere soyleyecegiz demi$ti. bu baglamda cok du$unceli bir hareket sergilemi$lerdi ve atv ana haber bulteni de bu konu ile alakali hollanda yetkililerini kutlami$lardi.

yine atv ana haber bulteni ve bu sefer konu farkli. almanya da bir gecnin bir okula girerek katliam yaratmasi. olay henuz cok sicak, sabah gercekle$ti. halen daha olu sayisi hakkinda ce$itli farkli rakamlar telaffuz edilirken atv ana haber bulteninin almanya muhabiri $u ifadeyi kullaniyor;

"fuat kozluklu, bugun burada meydana gelen olayda yetkililer en az 16 ki$inin oldugunu belirtiyorlar, bu olen ki$ilerden 2 tanesinin turk ogrencisi olma ihtimali de var, hatta bir tanesinin ismi ve soyismi de $u(burada isim ve soyisim veriliyor)"

ulan daha bir hafta once hollanda makamlarini siz tebrik etmediniz mi kesin olan olulerin isimlerini dahi vermedikleri icin, $imdi ne bok yemeye kesin olmayan bir bilgiyi sanki kesinmi$cesine ismi ve soyismi ile birlikte veriyorsunuz? bu ismi duyan aileyi hic mi du$unmuyorsunuz siz ya? hay allah cezanizi versin sizin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol