raşit yıldırım

independence
kanal a`da yayinlanan samata isimli eglence programinin hem yapimcisi hem de sunucusu...oldukca ba$arili bir arkada$..beni bilgi sozluk ile alakali canli yayina alan ilk ki$i.yakinda daha iyi yerlerde gormeyi umit ediyorum kendisini.ayni zamanda cok da sicak kanli.sagolsun.
independence
hakkinda yazilanlari okudugu zaman yaninda misafir olan cep melodisinin insan uzerindeki etkilerini irdeleyen bayan hemen muhalefet etti yazilanlara..nedenini tam anlamasam da bu bayanin maa$li muhalif oldugunu du$unmeye ba$ladim an itibari ile.
independence
global tv kanallarinda program yapan pek cok insan kadar iyi bir performans sergileyen, pek cogundan da cok cok daha iyi bir pratik zekaya ve laf yapabilme yetenegine sahip olan talk show ki$isi.
independence
program haricinde de yapmi$ oldugumuz sohbetlerde ne derece sicak kanli, ne derece humanist ve ne derece bizden biri oldugunu defalarca kanitlami$ super adam.
independence
nasil vefakar bir insan oldugunu, $ohretin gozlerini kama$tirmadigini ve "adam gibi adam" oldugunu yeniden hatirlamami saglayan bir mail aldim kendisinden gun itibari ile.sizlerle de payla$mak istedim.i$te $oyle bir $ey.

----------------------*-------------------------

hayirdir nis. dedim kendi kendime, bilg.in basina oturdugumda bilgisozluk geldi aklima, belkide sasirmam 5-6aydir bakmamis olmamdir die dusundum.
sonra actim programimla ve benimle ilgili abartili ama simartan yorumlari gordum.. tesekkur etmis oluyum tekrar die dusundum ;)
kalin saglicakllaa..

..rasit..

------------------------*--------------------

bu mail cok mutlu etti beni.onemli ki$ilerin zihninde yer edebilmek, aylar sonra olsa bile hatirlanmak ve hatirlanildigina dair veriler elde edebilmek muhte$em bir $ey.umarim yeniden okur kendisi ile alakali yazilanlari, umarim kendisi hakkinda olan du$uncelerimi daha net bir $ekilde ifade edebildigim bu satirlarin aslinda abartidan degil de samimi duygulardan kaynaklandigini anlar.
seyhmerat
bugune kadar hic izlemedigim kisi,ayrica bu tur sov programlarini da seneler oldu izlemiyorum zaten,ancak burda yazilanlari gordukten sonra en yakin zamanda izleyecegim kisi olacaktir ayni zamanda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol